Normal

Innbytteren berget poeng for Haugesund

Innbytter Christian Gytkjær sørget for poengdeling mellom Haugesund og Lillestrøm lørdag.

Haugesund - Lillestrøm

Det endte 1-1 mellom Haugesund og Lillestrøm. Lillestrøms keeper Arnold Origi (t.v.) og Lillestrøms Stian Ringstad og Frode Kippe (i midten).

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..


– Man må være fornøyd med poeng i dagens tippeliga, sier Jostein Grindhaug. Vi visste at vi var litt rufsete, sier Haugesund-treneren til C More etter lørdagens kamp.

Det så lenge ut til at oppgjøret mellom Haugesund og Lillestrøm skulle ende uten mål. 1. omgang ble svært lite underholdende 45 minutter.

Spillet hevet seg imidlertid noe i 2. omgang, og etter en lengre periode med press fra hjemmelaget ble det LSKs Stian Ringstad som scoret kampens første mål etter 76 minutter.

– Vi ble presset veldig tilbake i 2. omgang, så det var viktig å få en scoring der, sier han.

Skled inn utligningen

Ringstad satt ballen elegant over keeper og i nettet fra skrå vinkel. Et fint mål av Lillestrøm-spilleren.

Men Haugesund svarte relativt kontant.

Fem minutter etter LSKs mål utlignet så innbytter Christian Gytkjær for hjemmelaget.

Målet kom etter at keeper Arnold Origi måtte gi retur på et skudd fra Alexander Stølås, og en godt plassert danske stupte frem og skled inn 1-1.

Ropte på straffe

Like før målene kom det som da var kampens største sjanse på et frispark av Daniel Bamberg etter 65 minutters spill.

Han fikk et godt treff, men dessverre for hjemmelaget gikk ballen i undersiden av tverrliggeren, ned på streken og ut i feltet igjen.

FKH plukket opp returen og ropte på straffe da skuddforsøket ble blokkert av hånden til Frode Kippe. Dommer Espen Berntsen lot imidlertid spillet gå videre.

– Resultatet er OK. Vi kommer med en plan og greier å gjennomføre den. Men Haugesund er et godt lag, og det er greit med ett poeng, sier LSK-trener Magnus Haglund til C More.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter