Ingen favoritter for Maradona

Se Maradona i fri flyt på lørdagens pressekonferanse.

Video Maradona pressekonferanse

Det er alltid en begivenhet når Argentina skal ha pressekonferanse før sine kamper. Lørdagens møte med pressen i forkant av kampen mot Mexico var intet unntak.

Tidligere i mesterskapet har vi sett Maradona få øye på Bruce Grobbelaar blant pressen. Denne gang fikk han øye på Salvatore Bagni, en lagkamerat fra hans tid i Napoli. De to hilser og klemmer før Maradona kommer i gang med pressekonferansen.

Men før svarene skal besvares, tar Maradona seg tid til å be fotografene om å stikke av, tiden deres er ute.

Det har blitt stilt mange spørsmålstegn rundt Maradonas laguttak og taktiske vurderinger i forkant av mesterskapet. Spillet til Argentina har derimot stilnet mange kritiske røster. Maradona avviser dessuten at han prioriterer egne kjæledegger.

Har ingen favoritter

– Jeg kommer til å stille med det beste laget i respekt for den argentinske drakten. Jeg har aldri valgt meg noen favoritter. Jeg tok med meg 23 spillere og alle vet at de har muligheten. Det var alltid planen å stille med "gala-laget" (den sterkeste elveren) i finalerundene.

Neste motstander på vei mot finalen for Maradonas menn er Mexico. Argentineren er klar på at man ikke skal undervurdere dette Mexico

– Dette er et Mexico som man må respektere. Vi kommer til å respektere dem, men Mexico må også vite at de må respektere oss og respektere vår historie.

Når det er sagt, og all respekten er delt ut, er eieren av «Guds hånd» allikevel sikker på avansement:

– Jeg vil ikke være respektløs, men jeg tror at Argentina er kapable til å videre til neste runde.

Fotballnyheter