Ingen Drogba-panikk i Chelsea

Didier Drogba har ennå ikke skrevet ny kontrakt med Chelsea, men manager Andre Villas-Boas er trygg på at spissen blir i klubben.

Didier Drogba

Didier Drogba har lang fartstid i Chelsea, men denne sesongen har det ikke blitt så mye spilletid som han kanskje har ønsket. Foreløpig har ikke spissen signert ny kontrakt med London-klubben.

Foto: ANDREW WINNING / Reuters

Andre Villas-Boas

Chelsea-manager Andre Villas-Boas er trygg på at Drogba blir i klubben.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Drogba

Didier Drogba ble skadet i dette møtet med Norwich keeper John Ruddy. 33-åringen måtte stå over to kamper på grunn av skaden.

Foto: NIGEL RODDIS / Reuters
Owen Coyle

Bolton-manager Owen Coyle venter tøff kamp mot Chelsea søndag.

Foto: Tim Hales / Ap
SOCCER-ENGLAND/ Chelsea's Torres is shown a red card by referee Mike Dean during the English Premier League soccer match against Swansea City at Stamford bridge in London

Fernando Torres fikk direkte rødt kort i forrige serierunde, og må stå over kampen mot Bolton.

Foto: PHILIP BROWN / Reuters
– Spillere som er emosjonelt knyttet til klubben, og Didier er det, vil fornye kontrakten sin. Jeg har ingen panikk når det gjelder Drogbas situasjon, sier Chelsea-manager Andre Villas-Boas
ifølge Skysports.

Drogba har hatt hele sju år på Stamford Bridge, og har opplevd mye suksess med klubben. Til sommeren går kontrakten hans ut, men noen ny signatur fra 33-åringen har Chelsea ennå ikke fått.

– Jeg ser det ikke som noe stort problem, sier Villas-Boas, som er trygg på at Drogba blir på grunn av tilknytningen til klubben.

Lite spilletid

I sesongens seks første kamper har Drogba bidratt i fire av dem, men ofte kommet inn som innbytter. Samlet har han bare spilt 127 minutter for Chelsea denne sesongen.

I kampen mot Norwich pådro spissen seg en stygg hodeskade, og måtte tilbringe natten på sykehus.

Skaden førte til at han måtte stå over både kampen mot Sunderland og oppgjøret mot Manchester United i femte serierunde.

I forrige serierunde kom Drogba tilbake på banen som innbytter mot Swansea. På tampen av kampen satte spissen inn sitt første Premier League-mål for sesongen.

Men det er også tøff kamp om spissplassene i Chelsea. Fernando Torres, Nicolas Anelka og Romelu Lukaku er blant dem Drogba kjemper med i kampen om plass i startelleveren.

Møter Bolton

Søndag møter Chelsea Bolton, og Villas-Boas ser for seg en tøff kamp.

– Bolton er i ekstrem poengnød, så de vil gi alt. Når lag befinner seg i en slik situasjon i sjuende runde kan en seier for dem i dag gi en følelsesmessig innvirkning som gir seier igjen i neste runde. Du vet at de vil prøve i dag, sier Chelsea-mangeren til klubbens hjemmesider.

Bolton står med fattige tre poeng etter seks spilte kamper, og ligger på sisteplass på tabellen.

Manager Owen Coyle er også forberedt på tøff kamp.

– Andre Villas-Boss er en fanatsisk manager. Han har allerede hardt stor suksess, spesielt i Porto. Det er ingen tvil om at han styrer et lag som gir en tøff kamp for oss i Bolton i dag, sier han i et intervju på Boltons hjemmesider.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter