Hopp til innhold

Hulsker til Stabæk

Start-spissen Bernt Hulsker (32) leies ut til Stabæk fram til 1. august.

Video Bernt Hulsker er klar for Stabæk

VIDEO: Bernt Hulsker skal erstatte Veigar Pall Gunnarsson i Stabæk.

Hulsker har bare fått komme inn som innbytter for Start i de tre første seriekampene denne sesongen. Nå skal 32-åringen erstatte en skadet Veigar Pall Gunnarsson og spille for Stabæk de neste fire månedene.

Veigar Pall Gunnarsson

Stabæk kan risikere å måtte klare seg i tre måneder uten Veigar Pall Gunnarsson.

Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix

- Låneavtalen gjelder fram til 1. august, og han har sin første trening med Stabæk i dag (onsdag), sier sportslig leder Tom Schelvan til stabak.no.

Hulsker har tidligere spilt for Molde og Vålerenga i eliteserien. Han spilte også to sesonger for svenske AIK.

- Ønsket mer spilletid

- Stabæk tok kontakt med oss i går og vi hadde noen møter for å prøve å ordne dette. Bernt ønsker mer spilletid og kunne gjerne tenke seg å forsøke dette. Derfor tok vi en grundig runde internt. Konklusjonen er at vi er så godt forspent at dette er forsvarlig, sier sportssjef i Start, Svein Mathisen til ikstart.no.

I går ble det klart at Veigar Pall Gunnarsson etter all sannsynlighet må tilbringe tre måneder på sidelinjen.

Video: Veigar Pall Gunnarsson kan være ute i 3 måneder:

Video VEIGAR-ILLE-300310-WS_MXF_Innboks.MP4

Pressekonferanse etter første kvartfinale i Serieligaen

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Pressekonferanse med Bodø/Glimt og Roma-manager José Mourinho.
 • Uruguay snublet etter flere stolpetreff

  Uruguay klarte ikke å senke Heung-min Sons Sør-Korea, men de var ekstremt nære i et målløst oppgjør.

  For i andre omgang stanget Diego Godin en godt slått ball mot mål, men ballen traff stolpen i stedet.

  Det var ikke eneste stolptreff i kampen. For på tampen banket Real Madrid-stjerne Federico Valverde til, men også den traff metallet.

  Liverpool-profil Darwin Núñez var også nære på ved et par anledninger.

  Dermed deler lagene poengene i deres åpningskamp i VM.

  Resultatet kan være god hjelp for Cristiano Ronaldos Portugal, som møter Ghana i gruppe H torsdag.

  Dette er fjerde kamp i VM som ender 0-0. Til sammenligning endte kun én kamp 0-0 i VM i Russland i 2018.

  FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Uruguay v South Korea
 • Haavi involvert i scoring da Roma spilte uavgjort i CL

  Emilie Haavi gjorde forarbeid til ledermålet da Roma spilte 1-1 mot Wolfsburg i onsdagens toppkamp i gruppe B i kvinnenes mesterliga i fotball.

  Haavi leverte også et godt innlegg til innbytter Sophie Román Haug, som hadde muligheten til å nikke inn vinnermålet i det 85. minutt, men hennes hodestøt ble blokkert av en motspiller.

  Roma tok ledelsen før det var spilt tre minutter. Haavi ble spilt fram på venstrekanten, utfordret og prøvde skuddfoten fra 18 meters hold. Ballen traff midtstopper Kathrin-Julia Hendrich og spratt ut til Valentina Giacinti, som skjøt i mål ved stolpen.

  Ledelsen varte i en halv time. Da vant Ewa Pajor en duell med Roma-stopper Elena Linari og scoret utligningsmålet for den tyske klubben.

  Haug ble byttet inn for brasilianske Andressa Alves i det 72. minutt og var involvert i flere situasjoner mot slutten av kampen, men begge lag måtte finne seg i å avgi sine første poeng i gruppespillet.

  Wolfsburg og Roma har begge sju poeng før de møtes igjen i Tyskland om to uker.

  Emilie Haavi
  Foto: Jose Breton / AP
 • Tredje strake seier for Chelsea i kvinnenes mesterliga

  Guro Reiten og lagvenninnene i Chelsea kunne juble for sin tredje strake seier i kvinnenes mesterliga da Real Madrid ble slått 2-0 onsdag.

  Den spanske klubben tettet godt igjen mot et Chelsea-lag som måtte greie seg uten sin nyopererte danske stjernespiss Pernille Harder, men Sophie Ingle stanget inn ledermålet i det 67. etter hjørnespark fra Erin Cuthbert.

  Cuthbert doblet deretter ledelsen med et spektakulært mål som ganske sikkert var ment som et innlegg. Hun var ganske nær hjørneflagget da hun slo inn, og ballen seilte inn i mål fra svært spiss vinkel.

  Det var en skummel situasjon da Reiten på overtid i første omgang falt forkjært etter en duell ute ved høyre sidelinje. Hun ble liggende med tilsynelatende store smerter, men kunne etter å ha fått behandling spille videre. Hun ble byttet ut først i det 83. minutt, da det sto 2-0.

  Ledermålet kom på et fint dødballtrekk. Millie Bright vant i lufta ved nærmeste hjørne av 5-meteren og stusset ballen videre. Inne i målgården kunne Ingle bare sette hodet på den.

  Chelsea står med ni poeng og 11-0 etter halvspilt gruppespill og er på god vei mot kvartfinale. Paris Saint-Germain og Real Madrid er begge fem poeng bak. PSG slo poengløse Vllaznia 5-0 tidligere onsdag.

  Guro Reiten i duell for Chelsea
  Foto: John Walton / AP
 • Kroatia sløste med sjansene – snublet mot Marokko

  Forrige VMs sensasjon Kroatia fikk ikke pangstarten på årets mesterskap de håpet på. Marokko var gjerrige, og ingen av lagene klarte å få hull på byllen. Dermed endte det 0-0.

  Det var imidlertid kroatene som var nærmest, og spesielt Vlasic hadde en gigantisk mulighet fra kloss hold som ble reddet av keeper Yassine Bounou.

  Kroatia blir regnet som favoritt til å ta seg videre fra gruppe F sammen med Belgia, men Marokko viste at de ikke skal tas lett på.

  Onsdag kveld møtes de to andre lagene i gruppen, Belgia og Canada.

  FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
 • Hoseth blir hovedtrener for færøysk klubb

  Magne Hoseth blir ny hovedtrener for den færøyske fotballklubben KÍ Klaksvík. Det bekrefter klubben selv på Twitter. De skriver at han har signert for de to kommende sesongene. Hoseth har vært assistenttrener for Kristiansund siden januar 2020.

  Jobben blir Hoseths første som hovedtrener. Han har store ambisjoner for sin nye klubb.

  – Det blir en tøff jobb, men med litt grep skal vi være en utfordrer til å kjempe om conferenceligaen. I hvert fall i mitt hode, sier Hoseth til NTB.

  sine nettsider ønsker KBK den avtroppende assistenttreneren lykke til med nye utfordringer. – Vi ønsker han masse lykke til og nå har vi herved et favorittlag på Færøyene også, skriver de.

  Eliteserien i fotball 2020: Kristiansund - Haugesund (1-3)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Uruguay v South Korea
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia
Britain Soccer Champions League