Horn kan få sparken

Viking-spiller Jørgen Horn frykter at byturen kan koste han jobben i klubben.

Jørgen Horn

Jørgen Horn kan ha spilt sin siste kamp i Viking-drakta

Foto: Teigen, Trond Reidar / Scanpix

Forsvarsspilleren skal i møte med Viking-ledelsen tirsdag klokken 15 og konsekvensen av byturen og oppholdet på glattcelle natt til fredag, kan bli at har får sparken fra klubben.

- Jeg skulle selvfølgelig vært de siste dagene foruten og spilt seriekampen mot Start søndag, men jeg får ikke gjort om på det som allerede er skjedd. Derfor er jeg også beredt på å ta de konsekvensene som måtte komme, sier Oslo-gutten til Stavanger Aftenblad.

Hverken Horn eller politiet i Stavanger vil ikke kommentere hvorfor fotballspilleren havnet på glattcellen etter byturen med studiekamerater, men Horn er ikke anmeldt etter oppholdet på politihuset.

Les: Horn spiller for Viking2 i kveld

-Må tilpasse seg jobben

Horn har hele tiden vært åpen i forhold til Viking-ledelsen om hva som skjedde, men arbeidsgiveren mener ikke at det er en formildende omstendighet at det skjedde under et studentarrangement.

- Selv om Jørgen Horn er student må han, som alle andre, tilpasse eventuelle sprell på byen med den jobben han har, sa sportsdirektør i Viking, Egil Østenstad til NRK i går.

Les: – Ikkje nokon unnskyldning at han er student

- Horn har vært dønn ærlig i forhold til dette. Vi trenger ikke bruke tid for å finne ut av hva som har skjedd, sa Østenstad videre.

Fotball

Oppsummert

  • Fra 22.45 Landslagssjef Lars Lagerbäck og en utvalgt spiller møter pressen etter kampen.