USAs landslagsmålvakt arrestert for overfall

Keeperyndlingen Hope Solo (32) skal ha angrepet søsteren og nevøen sin.

SOC-FOI-WOM-SPO-RUSSIA-V-UNITED-STATES

Hope Solo sitter i varetekt uten mulighet for kausjon.

Foto: Marc SEROTA / Afp

Russia USA Soccer Hope Solo

Solo har blant annet vært med på å vinne OL-gull med USAs landslag, og regnes som en av de beste keeperene i verden.

Foto: John Bazemore / Ap

– De hadde synlige fysiske merker, sier politibetjent Mike Murray til Seattle Times.

USAs landslagsmålvakt Hope Solo, som regnes som en av verdens aller beste kvinnelige fotballspillere, er i trøbbel igjen.

32-åringen ble arrestert etter at hun angivelig gikk til angrep på sin egen søster og sin nevø. Overfallet skal ha skjedd under en fest i Solos hjem i Seattle.

– Det var en stor fest i huset. Situasjonen var ute av kontroll, sier Murray.

Solo blir inntil videre holdt i varetekt uten mulighet for kausjon, opplyser politibetjenten.

Seattle Reign-spilleren er en av de største profilene i internasjonal kvinnefotball, og var blant annet med på å vinne OL-gull for USA i 2012.

I hjemlandet er hun svært populær og har blant annet deltatt i «Dancing with the stars».

Hun har imidlertid også skapt noen mer negative overskrifter i løpet av karrieren.

Solo har blant annet testet positivt for et stoff som står på antidopinglisten, men ble trodd da hun sa hun fikk det i seg gjennom medisiner mot sterke menstruasjonssmerter.

I 2012 ble Solos kjæreste Jerramy Stevens arrestert, mistenkt for å ha gått til fysisk angrep på henne. Saken ble til slutt henlagt på grunn av bevisets stilling, og paret giftet seg like etter hendelsen.

Fotball

Oppsummert

 • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.
 • Første mål for Hedenstad

  Vegar Eggen Hedenstad scoret sitt første mål i tyrkisk fotball da Karagümrük knuste Denizlispor 5-1 i siste serierunde lørdag.

  Nordmannen fastsatte resultatet på overtid og scoret dermed også klubbens siste mål for sesongen. Den endte med 8.-plass i eliteserien.

  Alexander Søderlund ble byttet ut etter en time da Rizespor tapte 0-2 for Basaksehir.

  Eliteserien fotball 2020: Rosenborg - Stabæk (2-2).
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Zlatan mister EM

  Zlatan Ibrahimovic slipper operasjon, men må han pleie kneet i halvannen måned framover. Ifølge Sveriges landslagssjef Janne Andersson mister han EM.

  I en pressemelding opplyser Milan at Ibrahimovic må gjennomgå en «konservativ behandling» i seks uker. Serie A-klubben utdyper ikke hva den legger i det begrepet.

  – Han har dessverre meddelt at skaden stopper ham fra å delta i EM. Det er jo trist både for Zlatan og oss. Jeg snakket med Zlatan i dag (lørdag). Jeg håper han snart er tilbake på banen igjen, sier Andersson ifølge Aftonbladet og Expressen.

  Sverige starter EM mot Spania 14. juni. Siste gruppekamp går ni dager senere. Deretter er det utslagsrunder.

  Ibrahimovic hinket av banen med knetrøbbel i 3–0-seieren over Juventus sist helg. Undersøkelser har slått fast at han ikke har skader på leddbånd.

  Ibrahimovic fyller 40 år 3. oktober. Hans comeback i EM var sett på som et skikkelig krydder for mesterskapet, men nå kan han glemme disse planene. (NTB)

  Zlatan.
  Foto: TIZIANA FABI / AFP
 • Landskamper flyttes til Spania

  Det blir ingen landskamper i fotball på Ullevaal stadion i juni. Herrelandslagets kamper mot Luxembourg og Hellas skal spilles i spanske Málaga.

  Norges Fotballforbund bekrefter flyttingen i en pressemelding. Det er norske karanteneregler for innreise som gjør det vanskelig å gjennomføre kampene i Norge.

  Også i mars spilte Ståle Solbakkens lag «hjemmekamp» i Málaga. Den gang ble det 0–3-tap for Tyrkia i VM-kvalifiseringen.

  – Vi håpet i det lengste at vi kunne spille på Ullevaal, men tar de norske myndighetenes avgjørelse til etterretning. Som på forrige samling gjør vi det beste ut av situasjonen og reiser til Marbella, sier landslagssjef Solbakken.

  Haaland
  Foto: Jorge Guerrero / AFP
Europa League - Semi Final Second Leg - AS Roma v Manchester United