NRK Meny
Normal

Carlsen etter stjernemøtet: – En uforglemmelig bursdag

Magnus Carlsen avsluttes sin drømmekveld på Santiago Bernabéu med å hilse på Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Zinedine Zidane.

Real Madrid

Magnus Carlsen med kompiser fikk møte Gareth Bale, som ble lørdagens store helt med tre mål.

Foto: Real Madrid

Lørdag fikk den nybakte verdensmesteren Magnus Carlsen en bursdagspresang han sent vil glemme. Kvelden startet med at han tok et såkalt æresavspark før oppgjøret mellom favorittlaget Real Madrid og Real Valladolid.

Deretter ble han avbildet sammen med flere av Real Madrid-stjernene. Disse bildene la han ut på sin Facebook-side søndag formiddag.

– Uforglemmelig

På bildene poserer Carlsen smilende med Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidan og Real Madrid-presidenten Florentino Perez.

Twitter la han ut et bildet med småskadde Cristiano Ronaldo med følgende tekst:

– Jeg hadde en uforglemmelig bursdag på Santiago Bernabéu der jeg så Real Madrid slå Valladolid 4–0.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ronaldo

Verdens beste sjakkspiller møtte en av verdens beste fotballspillere, Cristiano Ronaldo.

Foto: Real Madrid

Så kamp fra VIP-område

Carlsen så kampen fra VIP-området på stadion. På Real Madrids nettsider står det at 23-åringen i tillegg fikk en klokke av klubbpresidenten med en personlig inskripsjon.

Han og manager Espen Agdestein ble kontaktet av representanter fra storklubben etter at sjakkesset tok en knusende VM-seier over Vishy Anand.

– De ringte meg og inviterte ham. Magnus fikk også et personlig brev fra presidenten. Det er veldig hyggelig. De har fått med seg at han er Real Madrid-supporter, sa Agdestein til NRK.no lørdag.

– Hvordan reagerte Carlsen?

– Han syntes det var veldig hyggelig og takket for invitasjonen.

– Det er jo litt av en bursdag?

– Jeg tror ikke han tenker så mye på bursdagsfeiringen, han bruker ikke å feire. Han er der med noen venner og kommer tilbake i morgen, sa Agdestein.

Den ferske verdensmesteren i sjakk, og Real Madrid-supporter, Magnus Carlsen fikk lørdag æren av å ta avspark på mektige Santiago Bernabeu i Madrid. Carlsen var invitert av Real Madrid på sin egen bursdag. (Bilder med tillatelse fra MAX).

SE VIDEO: Magnus Carlsen hadde tatt på seg en Real Madrid-trøye for anledningen, og smilte og lo mens han tok æresavspark for Real Madrid. (Bilder med tillatelse fra MAX, som sendte kampen)

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.