NRK Meny
Normal

Helt fra første kamp

Tom Nordlie har vært i flere klubber rundt i Norge før han endelig kom hjem til Lillestrøm før årets sesong.

Tom Nordlie
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Og hvilken hjemkomst. Etter en svak første omgang ordnet Lillestrøm til slutt 3-0.

Nett-TV: FFK-treneren forklarer tapet

Nett-TV: Nordlie: Spesielt og emosjonelt

Lillestrøm presterte på et høyere nivå i den andre omgangen, og det var liten tvil om at det betydde mye for Nordlie med en god debut som trener for laget som alltid har stått hans hjerte nærmest.

NRKSport.no fulgte kampen

- Det var godt, for vi skuffet både oss selv og publikum i den første omgangen, sa Nordlie til TV2 like etter at dommeren hadde blåst av kampen.

 Imponerte ikke

Nordlie hadde grunn til å føle seg lettet for hjemmelaget begynte dårlig og imponerte slett ikke i den første omgangen.

LSK sendte mange lange baller opp mot Olivier Occean, men de ble som regel slått for tidlig slik at bortelaget ikke hadde for store vanskeligheter med å forsvare seg.

I tillegg misset Occean de gangene han kom til store muligheter og det var mye som tydet på at han skulle fortsette den dårlige scoringsformen fra i fjor. Bjørn Helge Riise var også bare en skygge av seg selv og stod for flere dårlige innlegg.

Likevel, den andre omgangen var mye bedre. Etter hvert som minuttene gikk tok LSK et stadig fastere grep om kampen og viste seg fram fra en bedre side.

Fornøyd Nordlie

 Det tok likevel et kvarter før Occean kunne berolige seg selv og Nordlie med en scoring. Etter scoringen var det ikke lenger tvil om hvordan oppgjøret kom til å ende.

Riise fulgte opp med en målgivende pasning til Arild Sundgot før han sørget for 3-0 med en sterk avslutning ti minutter før slutt.

- Da jeg fikk den sjansen så var det bare å klemme til, sa han til TV2.

Nordlie var fornøyd med resultatet etter kampen.

- Resultatet er bra, annen omgang er bedre, men vi begynner nervøst, sa han til TV2 etter kampen.

Han fryktet likevel ikke FFK, som framstod som sikrere bakover enn det som var tilfellet i fjor. Framover på banen virket Østfold-laget tannløse.

- FFK hadde egentlig ingen sjanse, slo han fast til TV2.

Fotballnyheter