NRK Meny
Normal

- Jeg fortsetter!

Åge Hareide har bestemt seg for å fortsette som sjeg. Nå  vil han ta Norge til VM-sluttspillet i 2010.

Åge Hareide
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

- Ut fra en samlet vurdering og de positive tilbakemeldingene jeg har fått fra spillerne og ledelsen i Norges Fotballforbund, så har jeg bestemt meg for å fortsette som landslagssjef, sier Hareide i en pressemelding fra NFF.

- Jeg er motivert

Hareide sier videre i pressemeldingen at han er motivert for å fortsette Norges VM-ferd. - Jeg er motivert for oppgaven, og sammen med spillerne og det øvrige støtteapparatet skal jeg jobbe knallhardt for å videreføre den positive utviklingen laget har hatt den siste tiden, sier landslagssjef Åge Hareide.

Han kom hjem fra Malta torsdag, men dro allerede fredag videre til Sør-Afrika. der skal han overvære trekningen av kvalifiseringsgruppene til VM-sluttspillet i 2010.

Sa ja før han skulle

Åge Hareide har ikke vært sikker på om han ønsker å fortsette, etter at Norge ikke lyktes med å gå til EM i Østerrike og Sveits neste sommer. Tidligere denne uken sa han at han Ville vente til etter VM-trekningen på søndag med å gi svar. Søndag blir det avgjort hvem Norge møter i VM-kvalifiseringskampene. Men nå har han allerede sagt ja til Norges Fotballforbund. Målet er å kvalifisere seg til VM i 2010.

Les også: Vurderer å kutte fotballen

Les også - Leit hvis Åge gir seg

Kåfjord glad

Fotballpresident Sondre Kåfjord er glad for at det fortsatt er Åge som skal lede landslaget når VM-kvalifiseringen er like rundt hjørnet. Han mener det er viktig å fortsette i samme spor som nå.

- Vi ønsker å gi Åge Hareide og spillerne de beste rammebetingelser for å prestere godt i VM-kvalifiseringen, og målet er å kvalifisere oss til VM-sluttspillet i 2010, sier Sondre Kåfjord i pressemeldingen fra Fotballforbundet.

Fotballnyheter