NRK Meny
Normal

- Jeg fortsetter!

Åge Hareide har bestemt seg for å fortsette som sjeg. Nå  vil han ta Norge til VM-sluttspillet i 2010.

Åge Hareide
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

- Ut fra en samlet vurdering og de positive tilbakemeldingene jeg har fått fra spillerne og ledelsen i Norges Fotballforbund, så har jeg bestemt meg for å fortsette som landslagssjef, sier Hareide i en pressemelding fra NFF.

- Jeg er motivert

Hareide sier videre i pressemeldingen at han er motivert for å fortsette Norges VM-ferd. - Jeg er motivert for oppgaven, og sammen med spillerne og det øvrige støtteapparatet skal jeg jobbe knallhardt for å videreføre den positive utviklingen laget har hatt den siste tiden, sier landslagssjef Åge Hareide.

Han kom hjem fra Malta torsdag, men dro allerede fredag videre til Sør-Afrika. der skal han overvære trekningen av kvalifiseringsgruppene til VM-sluttspillet i 2010.

Sa ja før han skulle

Åge Hareide har ikke vært sikker på om han ønsker å fortsette, etter at Norge ikke lyktes med å gå til EM i Østerrike og Sveits neste sommer. Tidligere denne uken sa han at han Ville vente til etter VM-trekningen på søndag med å gi svar. Søndag blir det avgjort hvem Norge møter i VM-kvalifiseringskampene. Men nå har han allerede sagt ja til Norges Fotballforbund. Målet er å kvalifisere seg til VM i 2010.

Les også: Vurderer å kutte fotballen

Les også - Leit hvis Åge gir seg

Kåfjord glad

Fotballpresident Sondre Kåfjord er glad for at det fortsatt er Åge som skal lede landslaget når VM-kvalifiseringen er like rundt hjørnet. Han mener det er viktig å fortsette i samme spor som nå.

- Vi ønsker å gi Åge Hareide og spillerne de beste rammebetingelser for å prestere godt i VM-kvalifiseringen, og målet er å kvalifisere oss til VM-sluttspillet i 2010, sier Sondre Kåfjord i pressemeldingen fra Fotballforbundet.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia