HamKam ble for sterke og slo Bryne 3-2

– Vi har en jobb å gjøre denne uka, sier Gaute Larsen etter at Bryne gikk på sitt tredje strake tap.

Gaute Larsen
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

– Nå må vi bare brette opp skjorteermene og stå sammen. Vi har på ingen måte resignert, sier Bryne-trener Gaute Larsen til NRK.no etter kveldens tap.

HamKam gikk opp i 1-0-ledelse etter 16 minutter etter scoring av hjemmelagets Emil Dahle. Bryne kom imidlertid tilbake i kampen da John Helge Tveita utlignet til 1–1 i det 61. minutt.

Dessverre for jærbuene la HamKams Ole Amund Sveen på til både 2–1 og 3–1 i løpet av det neste kvarteret.

– Aram Khalili reduserte til 3–2 da det gjenstod tolv minutter av kampen, men vi haddedessverre ikke den energien som skulle til for å ta med oss poeng fra Hamar i dag, sier Larsen.

Bryne på 6. plass på tabellen

26. august tapte Bryne 2–0 i Sandefjord, og sist helg gikk jærlaget på et 2-1-tap hjemme mot Stabæk. Dette er dermed Brynes tredje strake tap.

– Guttene gjorde sitt ytterste, men vi har ikke helt flyt om dagen. Nå er vi nødt til å tenke tilbake på hva vi gjorde riktig da vi vant mange fotballkamper på rad, sier Bryne-treneren.

Bryne ligger nå på 6. plass på tabellen med 35 poeng.

– Vi har en jobb å gjøre

– Er det fremdeles mulig for Bryne å rykke opp til eliteserien?

– Ja, men det tenker jeg ikke så mye på nå. Det får vi ta når sesongen nærmer seg slutten. Det som er klart, er at vi har en jobb å gjøre denne uka her, sier Larsen.

Bryne stilte med følgende lag mot HamKam:

Anders Kristiansen–Vegar Landro, Tommy Eide Møster, Krister Wemberg, Aleksander Midtsian–Jon Helge Tveita, Ørjan Hopen, Håvard Urstad, Andreas Ulland Andersen–Aram Khalili, Oddbjørn Skartun.

Neste kamp Bryne skal spille er mot Kongsvinger som ligger på 12. plass med 26 poeng.

– Rogvi Baldvinsson spiller landskamper med Færøyene, så Midtsian går inn for ham. Wemberg går inn for Marius Lode på grunn av karantene, og Ulland Andersen som hadde karantene sist er tilbake i startelleveren istedenfor Espen Ertzeid som er syk, sa Larsen før kampen.

Fotballnyheter