NRK Meny
Normal

HamKam på rett vei

HamKam vant på bortebane mot ett tannløst Skeid-lag og fikk tre etterlengtede poeng.

HamKams trener Arne Erlandsen

HamKam-trener Arne Erlandsen kan smile fonøyd etter kveldens borteseier.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

HamKam og Skeid sto overraskende nok med like mange poeng før kveldens kamp, men det var klasseforskjell i oppgjøret på Bislett.

Nrksport.no fulgte kampen

Skeid la seg lavt fra første spark på ballen, men klarte likevel ikke å demne opp for ett HamKam-mannskap med ambisjoner om å rykke opp.

HamKam spilte ballen rundt Skeid-spillerne som virket trege og viljeløse i forhold til motstanderen.

Hamar-Kanonade

Adem Güven på topp for gjestene utmerket seg fra start, og hadde sin første målsjanse da han headet til side for mål etter 10 minutter. Den tyrkiske spilleren var en konstant trussel for Skeid-forvaret, og skapte også mange muligheter for lagkameratene.

Markus Ringberg

Markus Ringberg scoret kampen andre mål.

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

HamKam tok fortjent ledelsen etter 17 minutters spill. Først kom ett hardt skudd fra Vegard Bjerke, som Skeid-keeper Molenaar ga retur på. Returen havnet hos Olivier Karekezi som også fikk god treff, men nok en gang var Molenaar på plass.

Den andre returen havnet i bena til Olav Råstad som klinket ballen i nettet fra over 20 meters hold. En skikkelig kannonade fra Hamar-laget, og fortjent ledelse.

Veteranen Markus Ringberg leverte kveldens andre scoring etter at keeper ga retur på ett skudd fra Güven. Det kunne blitt mange flere. For HamKam lekte med ett Skeid-lag som ikke maktet å skape noe offensivt spill den første omgangen.

Hamar-laget fortsatte å dominere etter pause, men senket tempoet noe, så Skeid kom noe høyere opp i banen, uten at bortelaget ble truet noe særlig.

HamKam nærmer seg

Arne Erlandsen var ikke fornøyd med lagets innsats så langt i sesongen, men dagens kamp viser at HamKam er på rett vei, og vil være å regne med i toppen denne sesongen, og med sitt sterke mannskap er det også der de bør være.Dagens seier bragte dem opp på en 5. plass.

Skeid derimot hadde lite å by på, og er inne i en elendig periode, med 0-10 i målforskjell på de tre siste kampene.

Nett-TV:

Video nsps_upload_2009_5_20_21_1_34_1240.jpg

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.