NRK Meny
Normal

Hagen: - Kaotisk i Hønefoss

Erik Hagen mener trenersituasjonen i Hønefoss har vært kaotisk.

Erik "Panzer" Hagen

Erik 'Panzer' Hagen i aksjon for Hønefoss

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / Scanpix

I går rykket Hønefoss ned fra Eliteserien etter ett år i det gjeveste selskapet. Etter tapet mot Fredrikstad i kvalifiseringen ble det klart at hverken Reidar Vågnes eller Tom Gulbrandsen fortsetter som trenere. Erik Hagen mener trenersituasjonen i klubben har vært kaotisk.

Les også: 3 X Borges sikret elitespill

- Det var jo greit så lenge Tom (Gulbrandsen, journ.anm) var her. Så kommer Reidar Vågnes inn med en annen stil, og uten å si at den er dårlig så er en stil helt klart best, sier tidligere landslagspiller Hagen til NRK.

Hagen kom "hjem" til Hønefoss fra Vålerenga foran denne sesongen. Han har tidligere spilt for russiske Zenit St. Petersburg, Wigan og Strømsgodset. Han har også 28 kamper med det norske flagget på brystet.

- Mye søl

Ole Bjørn Sundgot fikk sparken som Hønefoss-trener tidlig i sesongen. Tom Gulbrandsen kom deretter inn, men ble nektet å ha hovedansvaret av NFF på grunn av manglende formell trenerutdannelse. Dermed ble Reidar Vågnes hentet inn som sidestilt trener.

- Jeg syns Tom kom inn og fungerte veldig bra, men så kom Norges Fotballforbund på banen. Etter det har det vært et lite minikaos her, så det får NFF ta på sin kappe.

35 år gamle Hagen mener det har vært vanskelig å skulle forholde seg til konstante trenerskifter.

- Når det blir flere kokker, blir det ofte mer søl. Vi spillere vil ha en stil, men er det flere trenere blir det fort litt kaos, sier midtstopperbautaen.

Nett-TV: Hagen er heller ikke fornøyd med jobben som er gjort med klubbens utenlandske spillere.

Video For mange nye i Hønefoss

Det har vært for mange nye spillere i Hønefoss, mener Erik Hagen

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.