Normal

Grindheim blir i Vålerenga: – Nå er han hjemme for godt

Christian Grindheim var på vei tilbake til FC København, men har nå gjort helomvending og i stedet forhandlet seg frem til en permanent avtale med Vålerenga.

Grindheim

Christian Grindheim blir Vålerenga-spiller også fremover.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

– Dette er kanskje mine tre siste år på fotballbanen. Planen er å være her i tre år. Jeg trives veldig godt i klubben, sier Christian Grindheim i et intervju med vif-fotball.no.

Slik NRK meldte tidligere mandag var det i dag møter mellom Vålerenga og FC København i den danske hovedstaden. Der ble det ble forhandlet frem en salgsavtale om Christian Grindheim.

Grindheim har vært på utlån fra FC København til Oslo-klubben i vårsesongen, og hadde egentlig sin siste dag i Vålerenga søndag.

– Vi vil takke Christian Grindheim for en alltid profesjonell innsats i løpet av tiden i FC København. Vi gleder oss over at han nå kan fortsette i Vålerenga, hvor han har fått fast spilletid og vist prøver på sitt nivå og potensiale, sier FCKs sportsdirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Var uenige - ble enige

Senest søndag ble det opplyst at klubbene ikke hadde kommet til enighet under forhandlinger om salg av Grindheim, selv om det har vært klart en god stund at begge parter ønsket et salg.

NRK får opplyst at Grindheim reiste til København etter eliteseriekampen mot Lillestrøm i går kveld, og har vært i den danske hovedstaden i dag.

– Nå er endelig Christian hjemme for godt, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til vif-fotball.no.

Rekdal gjorde Grindheim til kaptein umiddelbart etter utlånet i vår, og har hele tiden vært klar på at han ønsker å bygge laget rundt 30-åringen.

God vårsesong

Grindheim har vært en av Vålerengas beste spillere så langt i sesongen. Innsatsen ble også belønnet med en plass i Egil Olsens landslagstropp til VM-kvalifiseringskampen mot Albania tidligere i vår.

– Christian er en klok spiller, med bra løpskapasitet. Han er først og fremst taktisk dyktig, sa «Drillo».

Grindheims kontrakt med FC København ville gått ut etter denne sesongen.

Fotballnyheter