Godset reddet av selvmål og straffe

Drømmeåpning ble til mareritt for Start som forblir i nedrykksumpa etter tap mot Strømsgodset. Selvmål og straffe sendte lagene i hver sin retning på tabellen.

Marcus Pedersen

Marcus Pedersen kunne smile etter Starts selvmål i Drammen.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
Start

Start var fornøyd etter 1-0-scoringen i starten av kampen.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Start fikk en pangstart da Rolf Daniel Vikstøl sørget for 1-0 allerede etter sju minutter borte mot Strømsgodset. Så snudde kampen til hjemmelagets fordel.

– Dette er en sliteseier. Veldig deilig med seier, men vi spiller ingen festfotball. Det er synd for publikum, men regner med at de er fornøyd med tre poeng, sa Strømsgodsets Jørgen Horn til C More etter kampen.

Selvmål

På slutten av første omgang slo Godset og Wikheim inn en farlig ball mot første stolpe fra venstrekanten. Starts Jørgen Hammer var opptatt med å hindre Petersen, men var selv helt uorientert da han stusset ballen videre i mål. Keeper Opdal ble helt utspilt, da han var på vei til å plukke opp innlegget.

Og verre skulle det bli

I andre omgang ble Strømsgodsets Fossum felt innenfor sekstenmeteren. Marcus Pedersen tok straffen og sørget for 2-1-seier til vertene i Drammen. Strømsgodset har heng i medaljekampen. Start har heng på nedrykkssumpa.

– Det er tett om den tredjeplassen. Vi må krige for den. Vi har ambisjoner for europaspill neste år, avslutter Horn.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter