NRK Meny
Normal

Gashi senket HamKam

HamKam har slitt så langt denne sesongen og var sultne på poeng i dagens møte med Fredrikstad.

Fredrikstad
Foto: Olsen, Linn C. / SCANPIX

Men hjemmelaget var klart best og innkasserte tre nye poeng etter to perler fra Ardian Gashi, og kampen endte 2-1.

Underholdende

Fredrikstad vartet opp med glimrende angrepspill ved flere anledninger og kunne lett ha avgjort kampen i første omgang. Tarik Elyounoussi var som vanlig giftig og burde ha tegnet seg på scoringslisten i dag.

19 år gamle Serge Konan Kouadio fikk sin debut i dag og var en konstant trussel på FFKs høyre flanke. Unggutten fra Elfenbenkysten kan vise seg å bli verdifull for Fredrikstad denne sesongen.

Scoret mot gamle lagkamerater

HamKams trener, Arne Erlandsen, hadde gjort flere forandringer på startoppstillingen fra forrige runde. Og selv om FFK åpnet best, var det bortelaget fra Hamar som fikk kampens første nettkjenning.

Tidligere Fredrikstad-spiller Markus Ringberg pirket inn 0-1 i det 38. minutt etter et av kampens femten hjørnespark. Og med tilbakeholden jubel kunne han notere sitt første mål mot gamleklubben.

To praktmål av Gashi

Ardian Gashi

Ardian Gashi viste storform mot HamKam.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Ardian Gashi hadde ingen stor kamp på Fredrikstads midtbane, men ble likevel den store helten i plankebyen. Grunnen til det, er to veldig viktige og vakre scoringer som sikret hjemmeseier.

Da var det kanskje ikke så rart at Gashi ble kåret til banens beste i dag.

Fredrikstads trener, Anders Grönhagen, var også fornøyd med Gashi.

- Det var viktig for Ardian å få disse scoringene. Han har slitt litt med å finne scoringsformen i det siste, sier Grönhagen til TV2Sport.

HamKam må heve seg

Bortelaget hadde til tider problemer med å holde tritt med FFKs tempo og skapte ikke mye i dag. Det var også mye rufsete forsvarsspill i HamKams bakre rekker.

Men de var ikke helt håpløse. Klarer de å komme opp mot dagsbeste i flere kamper, kan de hevde seg mot de dårligste lagene. Hvis ikke, ser det stygt ut for videre tippeligaspill for ”Kamma”.

Fotballnyheter