Garanterer Beckham avskjedskamp

Englands landslagssjef Fabio Capello lover David Beckham en skikkelig avskjedskamp hjemme på Wembley, selv om England-legenden ikke har noen landslagsframtid. Se video!

Video - Beckham er ferdig på landslaget

- Jeg håper at han - når han blir skadefri - kan spille en siste kamp her på Wembley for å si farvel og takk til hjemmepublikum, sier Capello.

Capello sa i et TV-intervju før onsdagens privatkamp mot Ungarn at han ikke ville satse på Beckham i landslaget. framover. Han vil bygge opp et nytt lag av unge spillere, og mener 35 år gamle Beckham er blitt for gammel til å inngå i planene.

- Jeg vil takke ham for at han hjalp oss under VM. Men for framtidens lag er han kanskje blitt litt for gammel, sa Capello i intervjuet.

Men Capello hadde ikke sagt dette til Beckham selv før intervjuet, noe han innrømmet etterpå.

Lojal spiller

Beckham rødt kort

En annen dårlig dag for Beckham: Rødt kort i kvartfinalen mot Argentina i VM i 1998

Foto: Denis Doyle / Ap

Beckham er regnet som én svært lojal spiller, og han sier at han aldri verken har tenkt på eller snakket om å gi seg på landslaget.

- Om jeg aldri blir tatt ut mer, eller om jeg blir det for én eller 10 kamper til, da er jeg klar, sier LA Galaxy-spilleren.

Derfor er reaksjonene sterke på landslagssjefens brutale beskjed om at Beckham ikke hører med i framtidsplanene til landslaget. Dagen etter prøver Capello å forklare.

- Jeg må tenke på framtida og de kommende årene. Da spiller alderen inn. Vi prøvde å komme i kontakt med ham for å fortelle det, men lyktes ikke. Vi skal snakke med ham seinere, men jeg tror han har innsett dette selv, sa Capello etter 2-1-seieren over Ungarn.

Beckham fikk ikke spille i VM på grunn av en akillesskade han fikk i en kamp for italienske AC Milan i vår. Skaden vil holde ham utenfor fotballen til utpå høsten.

David Beckham har spilt 115 landskamper - flere enn noen annen engelsk utespeiller, men ti færre enn keeper Peter Shiltons landslagsrekord.

Fotballnyheter