NRK Meny
Normal

- Dette var viktig for oss!

Morten Gamst Pedersen ble kjempeglad da Åge Hareide sa ja.

Morten Gamst Pedersen
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Åge Hareide fortsetter

- Dette er viktig og det er bra for oss. Åge kom inn for endel år siden, og det har nesten blitt en revolusjon på landslaget. Det kom masse nye spillere og en ny generasjon. Vi har opplevd veldig mye sammen, og bygd opp noe som er bra. Så jeg synes det er kjempefint at han fortsetter, slik at vi kan føre disse relasjonene videre og komme oss til VM i Sør Afrika, sier Gamst Pedersen.

Nettradio: Glad Gamst

- Han er den rette

Han mener dette blir veldig viktig i forhold til VM-kvalifiseringen som står for tur for landslaget. - Det er kjempebra. Han har hatt vår fulle tillit hele veien, og det tror jeg han visste, sier han.

- Mener du han er rett mann, selv etter to mislykkede kvalifiseringer?

- Ja. Åge er en dyktig mann, og vi har ikke så mange som står like sterkt som Åge på trenersiden i Norge, så jeg synes det er bra at han fortsette istedenfor at han skal slutte med fotball som han pratet om. Han har en stor stjerne i Norge, og er en dyktig trener, så jeg gleder meg til å fortsette med det, sier Gamsten.

- Alle vil til VM

Han har også troa på at Norge kan lykkes i VM-kvalifiseringen, selv om han ikke vet hvem Norge møter.

- Jeg håper det blir bra, selv om jeg ikke vet hvem vi skal spille mot, ler Gamsten, og fortsetter: - Jeg gleder meg til det, og vi skal gjøre alt vi kan for å komme oss dit. Alle på laget har lyst til å få med seg et mesterskap. det var knalltøft etter tapet for Tyrkia, men vi må være proffe, se fremover også får vi håpe vi er et enda bedre lag når kvaliken starter, avslutter Gamsten.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.