NRK Meny
Normal

Han kan bli Hangelands nye sjef

Managerløse Fulham sikter høyt i jakten på en ny sjef.

Martin Jol

Nederlandske Martin Jol er trener for Ajax, men har erfaring fra Premier League etter flere år i Tottenham midt på 2000-tallet.

Foto: STR / Reuters

Ray Lewington

Ray Lewington.

Foto: IAN KINGTON / AFP

Brede Hangeland og Bjørn Helge Riises klubb står fortsatt uten manager etter Roy Hodgsons overgang til Liverpool, og inntil videre har laget blitt ledet av tidligere Watford-sjef Ray Lewington.

Etter å ha kommet seg til Europaliga-finale og sparket godt fra seg i forrige sesongs Premier League, håper Fulham å kunne tiltrekke seg et stort navn til Craven Cottage.

Hodgson: Vil ha Hangeland til Liverpool

– Vi går etter en manager på øverste hylle. Vi er en stor klubb, og bør kunne tiltrekke oss et stort managernavn. Etter å ha hatt Roy Hodgson er vi interessert i å hente en av samme kaliber, sier Lewington til Teamtalk .

Sven-Göran Eriksson

Sven-Göran Eriksson.

Foto: Alexandre Meneghini / AP

Ajax-manager Martin Jol skal være en av hovedkandidatene til jobben, men også tidligere England-sjef Sven-Göran Eriksson og Ottmar Hitzfield er aktuelle, skriver nettsiden.

Sven-Göran Eriksson ledet Elfenbenskysten under sommerens VM-sluttspill, og har tidligere også vært landslagssjef for Mexico.

Ottmar Hitzfeld har vunnet Champions League med Bayern München, og var hovedtrener for det sveitsiske landslaget under Sør-Afrika-VM.

Snart avklart?

Ottmar Hitzfeld

Ottmar Hitzfeld.

Foto: PETER KLAUNZER / Ap

I neste uke drar Fulham på treningsleir til Sverige. Om Lewington skal lede laget i sesongoppkjøringen er ennå ikke avklart.

– Jeg vet faktisk ikke om det er jeg som skal lede treningene på Sverige-turen. Alt jeg vet er at jeg har ansvaret inntil en ny manager er utnevnt, sier Lewington.

På turen i Sverige skal Fulham spille treningskamp mot Halmstad og Malmö.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Hvem håper du blir ny Fulham-manager? Si din mening!

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.