NRK Meny
Normal

Han kan bli Hangelands nye sjef

Managerløse Fulham sikter høyt i jakten på en ny sjef.

Martin Jol

Nederlandske Martin Jol er trener for Ajax, men har erfaring fra Premier League etter flere år i Tottenham midt på 2000-tallet.

Foto: STR / Reuters

Ray Lewington

Ray Lewington.

Foto: IAN KINGTON / AFP

Brede Hangeland og Bjørn Helge Riises klubb står fortsatt uten manager etter Roy Hodgsons overgang til Liverpool, og inntil videre har laget blitt ledet av tidligere Watford-sjef Ray Lewington.

Etter å ha kommet seg til Europaliga-finale og sparket godt fra seg i forrige sesongs Premier League, håper Fulham å kunne tiltrekke seg et stort navn til Craven Cottage.

Hodgson: Vil ha Hangeland til Liverpool

– Vi går etter en manager på øverste hylle. Vi er en stor klubb, og bør kunne tiltrekke oss et stort managernavn. Etter å ha hatt Roy Hodgson er vi interessert i å hente en av samme kaliber, sier Lewington til Teamtalk .

Sven-Göran Eriksson

Sven-Göran Eriksson.

Foto: Alexandre Meneghini / AP

Ajax-manager Martin Jol skal være en av hovedkandidatene til jobben, men også tidligere England-sjef Sven-Göran Eriksson og Ottmar Hitzfield er aktuelle, skriver nettsiden.

Sven-Göran Eriksson ledet Elfenbenskysten under sommerens VM-sluttspill, og har tidligere også vært landslagssjef for Mexico.

Ottmar Hitzfeld har vunnet Champions League med Bayern München, og var hovedtrener for det sveitsiske landslaget under Sør-Afrika-VM.

Snart avklart?

Ottmar Hitzfeld

Ottmar Hitzfeld.

Foto: PETER KLAUNZER / Ap

I neste uke drar Fulham på treningsleir til Sverige. Om Lewington skal lede laget i sesongoppkjøringen er ennå ikke avklart.

– Jeg vet faktisk ikke om det er jeg som skal lede treningene på Sverige-turen. Alt jeg vet er at jeg har ansvaret inntil en ny manager er utnevnt, sier Lewington.

På turen i Sverige skal Fulham spille treningskamp mot Halmstad og Malmö.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Hvem håper du blir ny Fulham-manager? Si din mening!

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia