Frykter feit Ronaldo

En svært bekymret Fabio Capello krysser fingrene for at Ronaldo ikke lar seg forfalle i juleferien.

Ronaldo og Fabio Capello
Foto: PAUL WHITE / AP

Real Madrid frykter at Ronaldo skal legge på seg ytterligere vekt i juleferien. Det til tross for klare instruksjoner før brasilianeren reiste hjem til julen.

Trener og styret spent

Trener Fabio Capello, sammen med de øvrige styrelederne i Madrid-klubben, laget en meget detaljert diet og et treningsprogram til angriperen. Årsaken er at de vil forsikre seg om at han skal returnere i form, og uten noen ekstra juleskinker rundt magen.
Capello skal ha advart Ronaldo om konsekvensene dersom han skulle komme tilbake fra ferien ute av form.

Kjent for sine dårlige vaner

Klubbens medisinske apparat skal på forhånd ha informert Capello om at spissen alltid har kommet tilbake fra tilsvarende ferier med noen ekstra kilo pakket på seg. En slik vane skal brasilianeren også ha hatt under sitt opphold i den italienske serielederen Inter.
Det medisinske apparatet har derfor informert Capello om at skulle Ronaldo stille til trening i januar i god form, uten å ha tapt seg i ferien, så vil det være intet annet enn et lite mirakel.


Karrieren på spill


Alt sett i lys av at også trenerstaben i Madrid er bekymret over at Ronaldo konsekvent kommer tilbake fra ferier for sent, og alltid har med seg en rekke unnskyldninger, kan trener Capello stå ovenfor en skikkelig oppvask med den brasilianske stjernen. Italieneren er velkjent for å være klinkende klar på hvor han setter grensene, og at indisiplin på ingen måte tolereres. I såfall kan El Fenomeno, som han er kjent som i Real Madrid, ha satt karrieren på spill til gjengjeld for en ekstra tallerken juleribbe.

Fotballnyheter