Normal

- En overgang til VIF det verst tenkelige

At Martin Andresen skulle melde overgang fra Brann til Vålerenga, er det verst tenkelige scenario for Brann-supporterne. 

Martin Andresen
Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Andresen er for tiden i tenkeboksen, og det er ventet at han kommer med et svar på om han blir i Brann eller ikke på mandag.

- En overgang til Vålerenga, vil være det verst tenkelige som kan skje, mener nestlederen til Brann-supporterne,  Frode Hellebø.

Nettradio: - VIF-overgang det verste

LES OGSÅ: Martin forlater Brann

Det siste man ønsker

Marerittet for den jevne fotballsupporter og bergenser, er nå om Andresen går til en trenerjobb i Vålerenga.

- Vålerengen er jo ikke akkurat et lag vi ønsker at han skal spille i. Det er en generell oppfatning blant supporterne at Vålerengen er det siste laget vi ønsker at Martin skal havne, sier han.

- Det var upopulært da Karadas forsvant i sin tid, også, men når vi holder veldig av en spiller så blir det veldig trist når de forsvinner, legger Hellebø til.

- Et svik

Budskapet fra Brann-supporterne på Fotballpuben i Bergen er heller ikke å ta feil av. Men det er likevel de aller færreste som tror at Martin Andresen blir værende i Bergen.

- Hadde han gått til Odd eller Aalesund, eller en av de andre klubbene som ligger helt nede i bunnen, så tror jeg ikke vi hadde brydd oss så mye, men går han til enten Rosenborg eller Vålerengen, så blir det et svik overfor Bergen, sier to av klubbens trofaste supportere. 

Fotballnyheter