NRK Meny
Normal

Frisk Huseklepp - starter trolig

Erik Huseklepp er frisk igjen og trener for fullt igjen fredag. Dermed er han trolig i Egil Olsens startoppstilling mot Portugal i morgen.

Video Huseklepp klar mot Portugal

Huseklepp klar mot Portugal

- Jeg føler meg bra. Regner med å være klar i morgen, sier Erik Huseklepp til NRK på fredagens pressetreff med landslaget i Lisboa.

Huseklepp trente ikke med laget på den siste treningen i Oslo før avreisen til Portugal, og ble en stund isolert fra resten av landslagstroppen. Han reiste likevel med det samme flyet som de andre og er i dag nesten helt bra.

- Jeg er fortsatt litt sår i halsen, men det føles bedre, sier Bari-spilleren videre.

Tåler trøkket

Dermed går det trolig mot at han starter kampen på et fullsatt Estadio da Luz (62 500 plasser) i den portugisiske hovedstaden seint lørdag kveld.

- Vi har ikke fått laget, men håper alltid at jeg får spille. Jeg forventer enormt trøkk fra tribunen, mye trøkk er motiverende og ikke skremmende, sier en spent Erik Huseklepp dagen før dagen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Viktig spiller

Erik Huseklepp

Erik Huseklepp er klar til kamp.

Foto: Andersen, Aleksander / Scanpix

Huseklepp har vært en av landslagets viktigste spillere den siste tiden, og blant annet har han scoret fem av Norges 11 siste mål. Han ble matchvinner i hjemmekampen mot Portugal i fjor høst. Dermed vil nok Egil Olsen ha han med i bortekampen mot portugiserne også.

- Huseklepp er frisk igjen. Det er viktig og godt at alle er tilgjengelige, sier Egil Olsen når man kommer inn på laguttaket.

Olsen tviler fortsatt på hvilke spillere han skal ta ut til flere plasser.

- Jeg har ikke tatt ut laget ennå fordi jeg er usikker på flere plasser, blant annet keeper høyreback, midtbane og spiss, forklarer Olsen videre.

Drillo har dermed har natten på seg for å bestemme seg hvem han vil bruke. Det er ennå ikke klart når landslagssjefen offentliggjør laguttaket i morgen.

Hvem skal Drillo velge? Sett opp ditt drømmelag: Hvem er Drillos beste menn?

Frykter ingen

Det virker som den portugisiske landslagssjefen Paulo Bento tar det norske laguttaket med stor ro, men har tar likevel ikke seieren på forskudd

- Jeg frykter ingen av de norske spillerene, men har respekt for laget, sa Paulo Bento på fredagens pressekonferanse.

Nett-TV: - Vi frykter ingen

Video Bento: - Vi frykter ingen av de norske spillerne

Bento: - Vi frykter ingen av de norske spillerne

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.