NRK Meny
Normal

Fraråder Bjørn Helge å dra hjem

John Arne Riise fraråder sin bror Bjørn Helge å dra til Ole Gunnar Solskjærs Molde.

Bjørn Helge Riise (f.v.), John Arne Riise

John Arne Riise (t.h) visers tor omsorg for lillebror Bjørn Helge Riise

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

Om ikke Fulham-spilleren får mer spilletid innen januar bør han finne seg en ny klubb, mener storebror - men ikke i Norge.

- Jeg har sagt til han at det er for tidlig å dra tilbake til Norge. Hvis han ikke får mer spilletid i Fulham fra til januar bør han gå til en annen klubb i utlandet, sier John Arne Riise til NRK.

Storebror Riise serverer dermed dårlig nytt til Molde og klubbens nye trener Ole Gunnar Solskjær som skal være interessert i å hente Fulham-spilleren.

- For det første har jeg ikke lyst til å reise hjem. Jeg har lyst til å spille i utlandet, men til sjuende og sist har jeg lyst til å spille fotball og det er veldig smigrende at Solskjær har meg på ønskelista. Jeg synes at det er moro, sier Bjørn Helge Riise.

Hva bør Bjørn Helge Riise gjøre? Diskuter nederst i saken!

- På tide

På plass på gårsdagens første treningsøkt for det norske landslaget i Dublin var Bjørn Helge Riise, men han har fått minimalt med spilletid på klubblaget denne sesongen. Nå mener landslagssjef Egil Drillo Olsen det er på tide å bytte klubb.

- Jeg håper at det har vært noe bevegelse der og at han har noen planer. Det vil i alle fall være gunstig for ham å komme til en klubb hvor han får spilt, sier Egil Olsen til NRK.

Bjørn Helge Riise er også klar over situasjonen, og vet at han må gjøre noe hvis han skal beholde plassen på landslaget. Det kan faktisk høres ut som han allerede vet hvor han skal spille etter at overgangsviduet åpner igjen i januar.

- Ja, det har vært klart i lang tid, men jeg vet hva jeg skal gjøre, så slapp helt av, sier Bjørn Helge Riise.

Hva er planene dine videre da?

- Det får vi se, avslutter han.

Hør: Irland - Norge på NRK P1 onsdag kl. 20.40

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.