Nrksport.no fulgte oppgjøret mellom Inter og Barcelona spark for spark

Barcelona - Inter

Inter - Barcelona 3-1

Slutt.

90 min - Balotelli prøver et skudd fra ca 20 meter, men forsøket går til side for mål.

90 min - Pedro prøver på et brassespark fra ca 12 meter, men forsøket går rett på keeper.

90 min - Det legges til fire minutter av andre omgang.

90 min - Inter får en god kontringsmulighet, men den siste pasningen fra Balotelli blir for upresis.

89 min - Barcelona trykker på mot slutten, men Inter forsvarer seg godt.

86 min - Corner til Barcelona. Balotelli klarerer først ballen, men Barcelona holder ballen inne i feltet til Inter. Til slutt får Pique en kjempesjanse, men stopperen får ikke stokket beina ordentlig, og Inter får klarer til ny corner. Bra sjanse for Barca der.

84 min - Sneijder blir spilt fri i bakrommet, men en dårlig touch gjør at ballen triller over dødlinja. Der kunne det fort blitt farlig.

83 min - Gult kort til Barcelonas Alves. Omdiskutert situasjon. Alves faller inne i feltet til Inter, men dommeren mener at backen filmer og gir gult kort.

82 min - Gult kort til Inters Dejan Stankovic. Han kommer for sent inn i en takling og må dermed stå over neste kamp.

80 min - Keita prøver et skudd fra langt hold, men forsøket går rett på keeper.

79 min - Barcelona får frispark og Messi prøver seg. Han skrur ballen over muren, men Cesar er med på notene og redder greit.

77 min - Pedro vender fint opp inne i Inter-feltet, men Walter Samuel kaster seg inn i duellen og får blokkert skuddforsøket. Godt forsvarsarbeid av argentineren der.

75 min - Bytte på Inter. Diego Milito går ut og Mario Balotelli kommer inn.

73 min - Bytte på Inter. Cristian Chivu erstatter Maicon.

71 min - Maicon blir liggende nede etter et sammenstøt med Messi og må ha legehjelp fra sidelinjen. Det ser ut som om backen må byttes ut.

68 min - Gult kort til Barcelonas Seydou Keita. Midtbanespilleren kommer for sent inn i en takling på Eto´o og får et korrekt gult kort.

64 min - Abidal kommer opp fra sin backposisjon, men innlegget går gjennom feltet og forbi alle.

63 min - Bytte på Barcelona. Eric Abidal erstatter Zlatan Ibrahimovic.

61 min - MÅL TIL INTER VED DIEGO MILITO - Barcelona mister ballen i eget forsvar og Eto´o fanger ballen. Han slår inn til Sneijeder, som header videre til Milito som får en enkel oppgave med å sette ballen i mål bak en utspilt keeper.

60 min - Gult kort til Barcelonas Gerard Pique. Dommeren gir Pique gult kort i etterkant av offsidesituasjonen for en tøff takling.

60 min - Ibrahimovic blir spilt fri i bakrommet, men dommeren blåser nok en gang for offside.

58 min - Barcelona slår et frispark inn i feltet, men dommeren sigaliserer at Ibrahimovic står i offside.

56 min - Bytte på Inter. Dejan Stankovic kommer inn og Goran Pandev går ut.

54 min - Stor mulighet for Barcelona. Busquets får stå helt umarkert på en corner, men headingen fra fem meter blir mesterlig reddet av Cesar. Der burde nok Busquets satt ballen i mål.

53 min - Messi skyter fra kanten av 16-meteren og ballen får en lur skru. Cesar tør ikke å holde ballen, men får bokset unna.

51 min - Gult kort til Barcelonas Carles Puyol. MIdtstopperen holder Milto river i trøya til Milto og må nå stå over returoppgjøret.

48 min - MÅL TIL INTER VED MAICON - Nydelig angrep av Inter. Milito får ballen ute på høyreside, og finner Maicon som stormer i angrep. Backen får kontroll på ballen og setter den forbi keeper.

47 min - Milito blir spilt fri i bakrommet, men spissen blir avblåst for offside.

47 min - Milito slår et godt innlegg bak forsvaret til Barcelona, men Sneijder kommer akkurat for sent. Der kunne Inter fort fått en kjempestart på andre omgang.

46 min - Barcelona sparker i gang andre omgang.

Pause

45 min - Gult kort til Barcelonas Sergio Busquets. Midtbanespilleren får frispark, men sparker bort ballen fordi han mener han bør få fordel.

43 min - Corneren blir klarert på første stolpe.

42 min - Inter får frispark i god skuddposisjon og Sneijder gjør seg klar. Nederlenderen satser på kraft, men forsøket går via muren og til corner.

42 min - Corner til Inter. Keeper rager høyest i feltet og bokser unna.

39 min - Nydelig pasningsspill av Barcelona åpner Inter-forsvaret, men innleggsforsøket fra Alves blir for dårlig.

35 min - Pedro finter lekkert bort Zanetti, men Cesar er fint ute og fanger innlegget like foran Ibrahimovic.

32 min - Inter slår et frispark inn i feltet, men keeper får bokset ballen unna.

30 min - MÅL TIL INTER VED WESLEY SNEIJDER - Eto´o slår inn fra høyre og Milito spiller ballen videre til Sneijder som står helt umarkert bak i feltet. Han får god tid og setter ballen sikkert forbi keeper Valdes.

27 min - Ny stor mulighet for Inter. Nok en gang er det Milito som kommer til avslutning fra skrått hold og forsøket stryker stolpen. Eto´o som er helt alene på blankt mål fortviler.

26 min - Maicon prøver å finne Milito i bakrommet, men pasningen blir for lang og går helt inn til keeper.

23 min - Ibrahimovic slår en fin stikker mot Pedro i bakrommet, men Zanetti gjør en god forsvarsjobb og stopper Pedro.

22 min - Inter slår et frispark inn i feltet og Lucio header like til side for mål. Assistentdommeren vinker riktignok for offside.

19 min - MÅL TIL BARCELONA VED PEDRO - Maxwell kommer seg ned til dødlinja og legger 45 grader ut. Der kommer Pedro stormende og setter ballen sikkert i mål. Fantastisk forarbeid av Maxwell.

17 min - Stor mulighet for Inter. Eto´o skyter fra ca 20 meter og keeper må gi retur. Milito er våkent frempå, men avslutningen fra skrå vinkel går like til side for mål.

16 min - Pedro takler Pandev bakrfra, men slipper unna med tilsnakk.

12 min - Gult kort til Inters Samuel Eto´o. Spissen får kortet for å sparke bort ballen etter at dommeren har blåst.

11 min - Alves blir liggende nede etter at en Inter-spiller tråkker på handen hans. Han kommer seg etter hvert på beina igjen.

10 min - Milito blir spilt fri i bakrommet, men spissen blir avblåst for offside. Reprisen viser at det var en tvilsom avgjørelse.

9 min - Forsiktig åpning på kampen fra begge lag. Barcelona triller mye ball som vanlig, og Inter ligger kompakt i fosvar.

7 min - Keita tester skuddfoten fra 25 meter, men forsøket går til side for mål.

5 min - Barcelona tar en kort variant, men forsøket ender uten resultat.

4 min - Barcelona slår et frispark inn i feltet, og Lucio bommer på klareringen. Keeper fanger ballen, men linjedommeren vinker for corner.

3 min - Milito kommer spilles fri langs venstresiden, men Barcelona jobber godt i eget forsvar og får klarert innlegget.

2 min - Maxwell slår et godt innlegg fra venstre, men Ibrahimovic blir akkurat for sen.

1 min - Inter tar avspark og kampen er i gang.

Lagoppstilling Inter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Walter Samuel, Javier Zanetti - Thiago Motta, Esteban Cambiasso, Goran Pandev - Wesley Sneijder - Samuel Eto`o, Diego Milito.

Benken: Paolo Orlandoni, Ivan Cordoba, Marco Materazzi, Christian Chivu, Dejan Stankovic, Sulley Muntari, Mario Balotelli.

Lagoppstilling Barcelona: Victor Valdes - Dani Alves, Carles Puyol, Gerard Pique, Maxwell - Xavi, Sergio Busquets, Seydou Keita - Pedro Rodriguez, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi.

Benken: Jose Pinto, Rafael Marquez, Gabriel Milito, Eric Abidal, Yaya Toure, Bojan, Thierry Henry.

Dommer: Olegario Benquerenca (Portugal)

Uten tap på bortebane

Barca har ikke tapt en eneste bortekamp i sesongens mesterligakamper. Inter er uten nederlag hjemme i samme konkurranse over samme periode. Dermed ligger det an til en jevn batalje.

Barcelona kan som første lag på 20 år, forsvare tittelen i mesterligaen. Forrige gang det skjedde sto Milan for bedriften.

Lagene møttes også i gruppespillet. Da ble det 0-0 i Milano, mens Barcelona vant 2-0 på Camp Nou.

Fotball

• Alle eliteserielagene videre i cupen

Flere eliteserielag var i trøbbel underveis i cupens andre runde, men samtlige av lagene som var i aksjon onsdag tok seg videre til tredje runde.

Lillestrøm slapp virkelig med strekken mot Strømmen. Etter at Lillestrøm ledet 5-1 med en halvtime igjen, kom Strømmen voldsomt tilbake og kampen endte 5-4 til Lillestrøm.

Brann fikk en marerittåpning og lå under 0-1 mot Askøy, og til pause sto det 2-2. I den andre omgangen sikret imidlertid Brann en sikker 5-2-seier.

Viking lå under 2-3 for 4.-divisjonsklubben Torvastad, men en sen snuoperasjon sørget for 4-3-seier for siddisinene.

Rosenborg vant 3-1 borte mot Ull/Kisa, Bodø/Glimt vant 2-0 over Junkeren, mens Molde dro i land en sliteseier med 2-1 over Strindheim.

I tillegg har Tromsø, Kristiansund, KFUM, HamKam, Odd og Strømsgodset tatt seg videre.

Haugesund og Sandefjord røk begge ut i første runde. Fredrikstad og Sarpsborg 08 spiller først torsdag, mot henholdsvis Eik Tønsberg og Hønefoss.

I cupens andre runde møtte Strømmen eliteserielaget Lillestrøm. Da disket Eirik Åsvestad opp med scoring fra egen banehalvdel.
  • United-manageren fyrte løs mot pressen: – En skam

Manchester United-sjef Erik ten Hag langet ut mot journalistene da han stilte til pressekonferanse tirsdag.

Nederlenderen ble spurt om han forstår kritikken som har kommet i etterkant av FA-cupsemifinalen mot Coventry der de rødkledde til slutt tok seg videre etter en dramatisk kamp.

– Kommentarene er en skam, sa Ten Hag.

– Fotball handler om resultater, og vi kom til finalen. Og vi fortjente det, ikke bare etter den kampen, men alle de andre kampene, sa Ten Hag.

Manchester United ledet 3-0, men mistet hele overtaket i løpet av de siste 20 minuttene av ordinær tid. Coventry utlignet til 3-3, og senere traff de tverrliggeren og fikk et mål annullert etter en VAR-sjekk. På straffer vant United 4-2.

Tidligere spiller Roy Keane var blant dem som var harde med klubben etter avansementet mot laget fra nivå to. Han kalte prestasjonen for «pinlig».

– Det var en som spurte om det var pinlig. Nei, reaksjonen fra dere er pinlig, sa Ten Hag. (NTB)

776131836
  • Eskås ikke blant hoveddommerne i fotball-EM

Fotballdommer Espen Eskås og hans team er ikke blant de 18 utvalgte som skal fordele de 51 kampene i sommerens fotball-EM mellom seg.

Eskås og hans kollega Jan Erik Engan er likevel tatt ut til å være fjerdedommer og assistentdommer-reserve, kommer det fram av listen til Det europeiske fotballforbundet (Uefa).

Eskås er Norges høyest rangerte dommer. Han har det siste året fått flere oppdrag i mesterligaen og europaligaen, og i fjor sommer dømte han finalen i U21-EM. I sommer skal han dømme i OL.

Disse dommerne er tatt ut til EM i Tyskland:

Artur Soares Dias (Portugal), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (Romania), Ivan Kruzliak (Slovakia), François Letexier (Frankrike), Danny Makkelie (Nederland), Szymon Marciniak (Polen), Halil Umut Meler (Tyrkia), Glenn Nyberg (Sverige), Michael Oliver (England), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Sveits), Daniel Siebert (Tyskland), Anthony Taylor (England), Clément Turpin (Frankrike), Slavko Vinčić (Slovenia), Felix Zwayer (Tyskland).

Også Facundo Tello fra Argentina skal dømme i EM. Det er en del av et samarbeid mellom Uefa og det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol). (NTB)

Espen Eskås dømmer Lyn mot Vålerenga på Ullevaal
  • Bellingham senket Barcelona i El Clásico på overtid

Barcelona tok ledelsen to ganger i El Clásico, men det gikk mot 2-2 og status quo i gullkampen i La Liga inntil Jude Bellingham ga Real Madrid seieren.

Det skjedde på overtid og på pasning fra Lucas Vázquez, som var involvert i alle de tre hjemmemålene på en dag da seriegullet i praksis ble sikret.

Lucas Vázquez og Vinicius Junior samarbeidet om to utligningsmål tidligere i kampen, og Real Madrid økte med seieren sitt forsprang til serietoer Barcelona til hele elleve poeng når seks serierunder gjenstår. (NTB)

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
  • Glimt gikk på sesongens første poengtap

Glimt fikk en drømmestart i toppkampen mot Molde da Nino Zugelj stanget inn 1–0 etter kun syv minutter.

Men Molde kjempet seg tilbake i oppgjøret. Ti minutter ut i andre omgang rev Kristoffer Haugen seg fri på bakerste stang, og pirket et innlegg fra Kristian Eriksen over målstreken.

Dermed gikk Bodø/Glimt på sitt første poengtap for sesongen, mens Molde unngikk å gå på sitt andre strake tap.

De to deler tabelltoppen med Brann, alle på ti poeng. Men Glimt har en kamp mindre spilt enn rivalene.

Bodø/Glimt-spillere feirer etter målskåring på Aspmyra 21. april
Salah
Molde-keeper Jacob Karlstrøm er skuffa over at han rota det til i eigen boks då MFK tapte mot Odd i kveldens eliteseriekamp.