NRK Meny
Normal

Første poeng på hjemmebane

- Vi er skuffet over poengdeling, sier Hønefoss-treneren.

NRksport.no fulgte kampen minutt for minutt

Allerede etter tre minutter tok Hønefoss ledelsen. Paul Obiefule fikk tak i ballen etter en corner og skjøt midt i mål fra kloss hold. Hans første mål for Hønefoss i eliteserien. Hønefoss fortsatte med godt spill og spissen Davy Claude Angan herjet til tider med Molde-forsvaret, men uten tellende resultat.

Molde hadde også flere muligheter til å komme i målprotokollen, men til pause stod det 1-0 til Hønefoss.

Molde har både sluppet inn og skåret i alle kampene denne sesongen, og den statistikken ble ikke gjort til skamme mot Hønefoss. For etter 81 minutter fikk kaptein Daniel Berg Hestad stå alene foran mål og 34-åringen headet inn sitt andre mål denne sesongen.

Kampen ender 1-1 og Hønefoss tok sine første poeng på hjemmebane. Hønefoss står dermed fremdeles uten hjemmeseier, mens Molde står uten borteseier denne sesongen.

(saken fortsetter)

Video Jonevret

- Skuffet

- Jeg er veldig skuffet selv om vi har tatt et historisk poeng. Vi skulle gjerne ha tatt alle tre poengene. Moldes mål burde vi absolutt klarert, sa keeper for Hønefoss Thomas Solvoll til TV2 etter kampslutt.

- Det er skont at vi fikk målet. Vi løftet oss i annen omgang og klarte å ta over mye av banespillet, men fortsatt mangler mye før vi er på fjorårets nivå, sa Molde-trener Kjell Jonevret.

Heller ikke Hønefoss-trener Tom Gulbrandsen var fornøyd med poengdeling på Hønefoss.

- Jeg legger ikke skjul på at jeg er skuffet når vi faktisk klarer å holde ledelsen til det gjenstår ni minutter. Men alt i alt er det vel greit med poengdeling etter at Molde spilte oss lave etter pause, mente Gulbrandsen.

(saken fortsetter under)

Video Tom Gulbrandsen

- Hønefoss rykker ned

- Når Hønefoss ikke klarer å vinne på hjemmebane så overlever de ikke i eliteserien, sier NRKs fotballekspert, Karl Petter Løken.

- Ett poeng er for lite på hjemmebane, og onsdag møter de Vålerenga. De er nok ute etter å revansjere tapet for Strømsgodset på lørdag, og hvis VIF vinner den kampen står Hønefoss med bare fire poeng etter at 1/3 av serien er ferdigspilt. Da blir det veldig vanskelig å overleve, sier Løken til nrk.no.

3497 tilskuere så kampen Hønefoss - Molde.

Paul Obiefule og Kamal Saliti

Paul Obiefule feirer sin første scoring for Hønefoss i eliteserien sammen med Kamal Saaliti.

Foto: Eeg, Jon / Scanpix

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.