NRK Meny
Normal

Skullerud om Forren: – Han skal være med oss videre

BERGEN (NRK.no): Venstrebeinte Vegard Forren (26) klinket til med «høyreslegga» fra 20 meter og senket Brann på nydelig vis. Treneren hevder Molde ikke har noen planer om å selge midtstopperen.

Skullerud og Forren

VIL BEHOLDE MOLDE-HELTEN: Tor Ole Skullerud sier Molde vil gjøre alt i deres makt for å beholde Vegard Forren ut sesongen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Fantastisk mål. Det er ikke så ofte han scorer med høyrebeinet, så det var litt artig, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud om det som ble matchvinnerscoringen på Brann Stadion.

Kampens eneste mål i høstkalde Bergen var en ordentlig perle.

Etter et hjørnespark fra venstre havnet ballen i returrommet. Vegard Forren, som er kjent for sitt gode venstrebein, takket og bukket og hamret til – denne gang med høyrebeinet.

Ballen smalt i krysset.

Ingen planer om å selge

En ordentlig perle fra et stort salgsobjekt, skal vi tro skriveriene den siste uka.

Vegard Forren har blitt landslagskaptein, og det hevdes at Ole Gunnar Solskjærs Cardiff er interessert i å sikre seg nordmannen før overgangsvinduet stenger natt til tirsdag.

Tor Ole Skullerud har imidlertid ingen planer om å gi slipp på den hardtskytende Molde-stopperen.

– Vi skal ha med oss alle spillerne videre. Han er svært viktig for oss, som mange andre. Vi vil ha han med oss ut sesongen, slår Skullerud fast.

Målscoreren selv er åpen for en overgang, men tror han forblir Molde-spiller.

– Det er alltid motiverende og artig når det blir interesse rundt deg. Det vil alltid være rykter, men som jeg har sagt – får jeg en telefon med noe som er veldig konkret, får jeg ta stilling til det. Men jeg tror det er veldig lite sannsynlig at det skjer noe i morgen, sier Forren til NRK.

– Hvis du får en telefon fra Ole Gunnar i morgen... Pakker du bagen og reiser?

– Hadde det bare vært så enkelt, så kanskje. Men klubben (Molde journ.anm.) har også noe de skulle ha sagt, sier Forren.

– Du har ikke spilt din siste kamp for Molde?

– Jeg er veldig motivert for å være med og ta gull, ja. Vi får se hva som skjer.

Hjemmefansen pep mot sine egne

Molde var ellers det beste laget og vant kampen fortjent. Hjemmepublikummet var svært lite fornøyd med eget lag, og pep mot sine nedrykkstruede helter.

– Vi møtte et bra lag, vi klarte ikke å vinne i dag. Vi spilte bra i forsvar, men offensivt var det ikke veldig bra. Jeg skal hjem og se på det nå, sier Brann-trener Rikard Norling.

Den sterke borteseieren gjør at Molde øker avstanden ned til sølvplasserte Odd, som lørdag spilte uavgjort mot Sarpsborg. Moldenserne leder nå serien med åtte poengs margin, med åtte runder igjen å spille.

– Har dere gullet i lomma nå?

– Nei, det er ikke lomma. Men på dager der Odd avgir poeng er det viktig å svare på det. Vi er veldig «happy», sier Skullerud.

Brann beholder 15.-plassen, ett poeng bak Sogndal på kvalifiseringsplassen.

– Vi kan ikke gjøre noe med de andre lagenes resultater. Vi skal gjøre vårt beste i hver eneste kamp, sier Norling.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.