- Jeg bare blacket ut og strakk armene i været

Da Mads Clausen avgjorde semifinalen mot Rosenborg svartnet det for 26-åringen.

Eirik Markegård (t.v.) og Mads Clausen

Eirik Markegård (t.v.) og Mads Clausen feirer matchvinner-scoringen til Clausen.

– Det var mitt andre touch på ballen og da jeg så den gå i mål blacket jeg ut og strakk armene i været, sier den overlykkelige matchvinneren Mads Clausen til NRK.

Fire minutter etter at ha ble byttet inn i siste ekstraomgang gikk midtbanespilleren på karrierens viktigste løp oppover på banen og skøyt Follo til cupfinalen.

Hvor stort er dette av Follo? Diskutér nederst i saken!

Gratulér Follo på facebook!

– Plutselig kom alle mot meg og da ba jeg gutta bruke ett minutt eller to på feiringen slik at vi drøyde tiden, sier Clausen om feiringen av 3-2-målet.

(Saken fortsetter under bildet.)

– Vi har ikke kontroll

En annen av Follos målscorere, Eirik Markegård, var ikke mindre lykkelig.

– Dette er helt fantastisk! Vi hever oss når vi møter gode lag. Vi har vist det før og vi viste det i dag, sier Markegård som har scoret i alle de fire cupkampene han har spilt i år.

Det er nå uomtvistelig at Follo hever seg mot bedre lag; de ligger på bunn i 1. divisjon, men i tillegg til Rosenborg har de slått ut både Lillestrøm og Sogndal tidligere i cupen.

– Planen var å slå Rosenborg, men konsekvensen, som er cupfinale, har vi ikke kontroll på, sier Follo-trener Hans Eik Eriksen.

- Vi visste før kampen at det er mulig å score mot Rosenborg, nå kommer det til å ta helt av i finalen, mener en lykkelig trener.

Follo møter vinneren av Strømsgodset - Odd i cupfinalen.

Hvor stort er dette av Follo? Diskutér her!

Fotballnyheter