Normal

Folket tror på AaFK-suksess

Mange ålesundere våknet opp til ny giv etter gårsdagens signerings-bonanza i AaFK.

Folk kommenterer signeringen av superspissen Hamdallah

– Jeg har rett og slett fått igjen troa, selv om jeg savner Rekdal, sier Asbjørn Hessen og smiler.

Torsdag kveld sikret AaFK seg to forsterkninger i stopperen Andreas Nordvik og den potensielle «superspissen» Abderrazak Hamdallah.

I januar signerte også hovedtrener Jan Jönsson for tangotrøyene. Dermed kan det set ut til å bli en langt lysere fremtid for Aalesund-supporterne enn hva som ble tippet da alt var ute i det blå etter sparkingen av Kjetil Rekdal i november.

Fredag var det mange i Ålesunds gater som hadde fått med seg oppstyret rundt nysigneringene.

– Nå har jeg troa!

Asbjørn Hessen

Asbjørn Hessen er en av AaFK-tilhengerne som ikke legger skjul på sitt gryende engasjement.

Foto: Remi Sagen / NRK

– Vi trenger en offensiv spiss som kan score mål, sier Lillian Kjerstad.

– Nå har jeg virkelig troa! Leke James i storform, signering av ny midtspiss og ny trener i Jan Jönsson – jeg har rett og slett fått igjen troa, selv om jeg savner Rekdal, sier Asbjørn Hessen og smiler.

Lise Strand har mistet litt interesse for AaFK den siste tiden, men utelukker ikke at entusiasmen atter en gang vil stige dersom klubben nå har fått på plass en skikkelig målscorer.

– Det har skjedd før at jeg har blitt revet med av slik, ja, sier hun.

Kalle Skårbrevik følger opp med å statuere at nysigneringene er bra for hele byen, mens Svein Rune Johannessen er forventningsfull.

– Jeg registrerer at han skal være veldig god, men også at han koster mye penger. Da bør han bevise at han er verdt prisen.

Saken fortsetter under videoen

Stormen-leder Gro-Helen Perjord kommenterer signeringen av Hamdallah.

Leder Gro-Helen Perjord i supporterklubben Stormen har også troa.

Overbevist supporterleder

Leder Gro-Helen Perjord i supporterklubben Stormen legger heller ikke skjul på at hun er spent på hva Hamdallah og resten av mannskapet er kapable til i 2013-sesongen.

– Jeg håper dette gjør noe med motivasjonen til resten av spillergruppa. En spiss er akkurat det vi har trengt, og nå ser det ut til at kabalen endelig går opp.

– Hvilke egenskaper ser du i Hamdallah, som AaFK kan få nytte av?

– Basert på videoklippene ser han ut til å være en kjapp og angrepsvillig spiss som kan sette fart på spillet og få ballen i mål, sier Perjord.

Fotballnyheter