Bayern snudde til seier på overtid

Ivica Olic ble den store helten for Bayern München da han ga hjemmelaget seieren på overtid.

FBL-EUR-C1-BAYERN MUNICH-MANUTD

Rooney sendte United i føringen, men Ribery utlignet for hjemmelaget.

Bayern München - Manchester United 2-1

Slutt.

Som om ikke Bayerns scoring på overtid var nok for Manchester United, så hinker Wayner Rooney av banen med det som virker som et overtråkk.

90 min + 2: Gult kort til Ivica Olic. Spissen feirer med å ta av seg drakta og får gult kort.

90 min + 2: MÅL TIL BAYERN MÛCNHEN VED IVICA OLIC. United roter det til i eget forsvar og Olic fanger ballen. Han er iskald alene med keeper og setter ballen i mål. Bayern har snudd kampen!

90 min - Det er lagt til 2 min av kampen.

90 min - Stor sjanse for Gomez. Han kommer til avslutning fra nært hold, men van der Sar varter opp med en god redning og slår til corner. Corneren ender i ingenting.

90 min - Lahm slår et glitrende innlegg fra høyre, men Gomez og Klose er akkurat for sen.

89 min - Bytte på Bayern München. Anatoly Tymochuck kommer inn og Danijel Pranjic går ut

88 min - Gult kort til Wayne Rooney. Spissen setter knottene i leggen til Pranjic og får et fortjent gult kort.

87 min - Ribery prøver et skudd fra langt hold, men forsøket går rett på keeper.

86 min - Bytte på Bayern München. Miroslav Klose kommer inn og Hamit Altintop går ut.

83 min - Stor sjanse for United på corneren. Vidic får gå opp helt fritt og header ballen i tverligger.

83 min - Frispark til United på kanten av 16-meteren, men forsøket fra Rooney blir blokkert til corner.

82 min - Bytte på Manchester United. Ryan Giggs kommer inn og Nani går ut.

81 min - Rooney får en brukbar mulighet, men får ikke stokket beina og Demichelis får ryddet unna.

78 min - Gult kort til Paul Scholes. Han kommer for sent inn i en takling på Olic og Scholes får et fortjent gult kort.

76 min - MÅL TIL BAYERN MÛNCHEN VED FRANCK RIBERY. Frisparket til Ribery går via muren til United og ballen går i mål forbi en satt ut keeper.

76 min - Gult kort til Gary Neville. Backen får gult kort for en viljehands og Bayern får frispark i god posisjon.

73 min - Bytte på Bayern München. Mario Gomez kommer inn og Thomas Müller går ut.

72 min - Fint angrep fra Bayern. Müller hælsparker Olic fri i feltet, men avslutningen fra skrått hold reddes til corner.

70 min - Dobbeltbytte på Manchester United. Antonio Valencia kommer inn for Michael Carrick, og Dimitar Berbatov kommer inn for Ji-Sung Park.

68 min - Ferdinand rager høyest på corneren, og klarerer til innkast.

68 min - Pranjic prøver et skudd fra langt hold og forsøket går via en forsvarer og til corner.

65 min - Fletcher prøver å finne Rooney med et innlegg fra venstre, men keeper kommer ut og fanger ballen.

62 min - Etter en forrykende start på andre omgang har tempoet dalt litt de siste minuttene. Det virker som om bortelaget er fornøyd med det, mens Bayern gjør seg klar til å setter Mario Gomez i oppvarming.

57 min - Gult kort til Bayerns Badstuber. Backen får kortet etter at han takler Nani bakbra.

56 min - Fantastisk fotarbeid av Altintop. Han tråkler seg forbi tre forsvarere før han kommer til avlsutning. Skuddforsøket lever ikke opp til forarbeidet og går rett på keeper.

54 min - Corner til Bayern. Corneren blir slått inn mot første stolpe, men der står Rooney og header unna.

53 min - Altintop kommer seg fint forbi Evra på høyresiden, men innlegget blir for svakt og går helt ut til innkast på motsatt side.

51 min - Müller prøver et skudd som går via Vidic, men van der Sar er med på notene og redder.

47 min - van der Sar får frispark på den påfølgende corneren. Bayern har gått rett i strupen på United fra start av i andre omgang.

47 min - Bayern får corner. Nani prøver å klarere, men header rett ned i beina på Demichelis. Han prøver en avslutning, men forsøket blir blokkert til corner.

46 min - Ribery finner Olic med en fin stikker, men avslutningen fra skrått hold blir reddet av keeper.

46 min - Bayern sparker i gang andre omgang.

Pause.

45 min - Det er 1 min tillegg av første omgang.

45 min - Carrick kommer til avslutning igjen, men denne gangen redder keeper enkelt.

44 min - Nani får seg en smell i ankelen etter en takling av Badstuber, men han kommer seg etter hvert på beina igjen.

43 min - Nani slår inn, men dommeren blåser for frispark til keeper.

42 min - Carrick kommer til skudd fra 20 meter, men forsøket blir blokkert til corner.

40 min - Bayern slår et frispark inn i feltet, men Neville får klarert.

39 min - Nok en stor mulighet for Wayne Rooney. Fletcher slår inn fra venstre og nok en gang får Rooney stå umarkert i feltet. Denne gangen demper han ballen, men forsøket går rett på keeper.

36 min - Neville slår inn fra høyre og Rooney går i bakken. Spissen roper på straffe, men dommeren vinker spillet videre.

33 min - Pranjic prøver et skudd fra langt hold, og selv om forsøket er brukbart, har keeper full kontroll.

30 min - Rooney prøver et skudd fra 20 meter, men forsøket går rett på keeper.

30 min - Corner til Bayern. De prøver en kort variant, men van der Sar er fint ute og fanger innlegsforsøket.

29 min - Bayern, med Ribery i spissen, kjører kampen nå.

28 min - Stor sjanse for Bayern. Skuddforsøket til Altintop blir en perfekt pasning til Olic, men spissen bommer på ballen fra fem meter.

24 min - Ribery slår en fantastisk pasning til Altintop bak forsvaret til United, men vingen klarer ikke å få kontroll på ballen.

22 min - Nani slår inn fra høyre og innlegget stryker tverligger. Tvilsomt om keeper hadde kontroll der.

21 min - Ribery kommer til avslutning fra 20 meter, men van der Sar redder greit.

17 min - Scholes kommer for sent inn i en takling på Altintop. Dommeren nøyer seg med tilsnakk, men reprisen viser at Scholes burde fått gult kort.

17 min - Bra sjanse for United. Nani tråkler seg gjennom forsvaret, men avslutningen fra ca 12 meter går like til side for mål.

16 min - Rooney kommer seg fri fra Demichelis, men skuddforsøket blir blokkert.

15 min - Bayern er med med i kampen nå og styrer mye av banespillet.

13 min - Demichelis rager høyest på corneren, men headingen går til side for mål.

12 min - Pranjic slår et frispark inn i feltet og Ferdinand må gi til corner.

11 min - Fint angrepsspill fra United. Scholes finner Nani på høyresiden som legger tilbake til Neville, men innlegget fra backen blir for dårlig.

8 min - Altintop prøver et innlegg fra høyre, men forsøket blir blokkert.

6 min - Scholes kommer til avslutning fra ca 16 meter, men forsøket går over mål.

5 min - Bayern virker smått sjokert i starten og har ikke klart å skape noe som helst så lang.

2 min - MÅL TIL MANCHESTER UNITED VED WAYNE ROONEY. Nani tar selv frisparket og Rooney får stå helt umarkert i feltet til Bayern og setter ballen enkelt i mål.

1 min - Demichelis feller Nani på høyresiden og United får frispark.

1 min - Manchester United tar avspark og kampen er i gang.

Resultatservice mesterligaen: Sjekk utviklingen i Lyon - Bordeaux her

Lagoppstilling Bayern München (4-4-2): Hans-Jörg Butt - Phillip Lahm, Daniel van Buyten, Martin Demichelis, Holger Badstuber - Hamit Altintop, Danijel Pranjic, Mark van Bommel, Franck Ribery - Ivica Olic, Thomas Müller

Benken: Michael Rensing, Andreas Görlitz, Diego Contento, David Alaba, Anatoli Tymoschuck, Miroslav Klose, Mario Gomez.

Lagoppstilling Manchester United (4-5-1): Edwin van der Sar - Gary Neville, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra - Ji-Sung Park, Michael Carrick, Paul Scholes, Darren Fletcher, Nani - Wayne Rooney

Benken: Thomasz Kuszczak, Rafael, Jonny Evans, Ryan Giggs, Antonio Valencia, Darron Gibson, Dimitar Berbatov.

Dommer: Frank De Bleeckere (Belgia)

• Haaland usikker til FA-cupsemifinalen

Erling Braut Haaland er småskadd og kan miste Manchester Citys FA-cupsemifinale mot Chelsea lørdag.

Det avslørte City-manager Pep Guardiola på en pressekonferanse fredag.

Det har vært knyttet usikkerhet til Haaland etter at han ble byttet ut før ekstraomgangene i mesterligakvartfinalen mot Real Madrid onsdag.

Guardiola uttalte etter den kampen at Haaland ba om å bli byttet ut, og at han ikke var i stand til å fortsette.

– Erling kjente noe. Et muskulært problem. Han kunne ikke fortsette, sa Guardiola fredag.

Selv om City er slått ut av mesterligaen, venter et relativt hektisk kampprogram de neste ukene. Kommende Torsdag skal de lyseblå spille en utsatt bortekamp mot Brighton i Premier League, mens Nottingham gjester Manchester i serien tre dager senere.

Med seks kamper igjen av sesongen topper City ligatabellen to poeng foran Arsenal og Liverpool.

Haaland er delt toppscorer med Chelseas Cole Palmer. De har begge scoret 20 mål. Nordmannen har samtidig måttet tåle kritikk den siste tiden. (NTB)

Haaland
  • Alvorlig kneskade tvinger Sandefjord-spiller til å legge opp

Sandefjord-spiller Andreas van der Spa (25) har tatt den tunge beslutningen om å avslutte fotballkarrieren etter at en kneskade har skapt komplikasjoner.

Eliteserieklubben opplyser om beslutningen på sine nettsider fredag.

Der heter det at van der Spa skulle gjennomgå det som på forhånd var antatt å være en enkel kneoperasjon. Det viste det seg ikke å være.

– Samtalen med legen i etterkant var nedslående – og det var naturlig for meg å få noen flere synspunkter. Derfor har noen av de fremste ekspertene her i landet kommet med sine konklusjoner. Det er bare å krype til korset og slutte med toppfotballen, sier van der Spa.

– Det har selvsagt vært blytungt, og jeg har vært helt i kjelleren, sier han videre og forteller at han rømte landet etter beskjeden.

Beskjeden han fikk fra legene var krystallklar. Mer toppfotball kunne gitt varige skader.

– Da jeg fikk «dommen» kom det som et sjokk. Jeg hadde ingen problemer da jeg kom til Sandefjord, sier nordlendingen.

Forsvarsspilleren ble hentet inn som erstatter etter at kaptein Sander Moen Foss forsvant til Lillestrøm. Han var tiltenkt en sentral rolle i Sandefjord etter overgangen fra Sogndal. (NTB)

Andreas van der Spa
  • Maanum kan gjøre comeback etter kollapsen søndag

Arsenal-sjef Jonas Eidevall opplyser at Frida Maanum kan bli å se i søndagens kamp mot Leicester etter en lang periode på sidelinjen.

Maanum falt om og ble liggende på gresset på overtid i ligacupfinalen mot Chelsea for snart tre uker siden. Hendelsen satte en støkk i både lagvenninner og andre.

Svenske Eidevall forklarer at Maanum overvåkes medisinsk mens hun gradvis gjør seg klar for å komme tilbake på banen.

– Alt går bra for øyeblikket, men vi må holde oss til protokollen og prosessen. Og så håper vi selvsagt at hun kan være tilgjengelig for å spille søndag, sa Eidevall på fredagens pressekonferanse.

Søndag tar Arsenal imot Leicester som ligger på 9.-plass på tabellen.

Arsenal ligger på 3.-plass i serien med seks poeng opp til tittelrivalene Manchester City og Chelsea. (NTB)

Frida Maanum i aksjon i ligacupfinalen mot Chelsea
  • Gulbrandsen tilbake i Molde-troppen til storkampen

Molde-trener Erling Moe kan glede seg over å ha spissen Fredrik Gulbrandsen tilbake i troppen til søndagens storkamp mot Bodø/Glimt i Eliteserien.

– Det blir vel én forandring, og det er at Martin Linnes ikke er med oss oppover. Fredrik Gulbrandsen er tilbake i troppen. Ellers ser det helt likt ut (som sist), sier Moe til TV 2.

Gulbrandsen ble skadd allerede i serieåpningen mot Strømsgodset og har siden jobbet hardt for å komme tilbake. Det er uklart hvor mye han kan spille av søndagens toppkamp.

Linnes startet i 1-2-tapet mot Odd onsdag og gikk av etter en time.

For Glimts del er eneste endring at Ulrik Saltnes er tilbake i troppen. Han sto over mot Lillestrøm (5-0-seier) sist helg på grunn av sykdom.

Kampstart på Aspmyra søndag kveld er klokken 19.15. (NTB)

UEFA Europa Conference League 2023/2024: Molde - Club Brugge (2-1)
Molde-keeper Jacob Karlstrøm er skuffa over at han rota det til i eigen boks då MFK tapte mot Odd i kveldens eliteseriekamp.