NRK Meny
Normal

Ferguson: - Lindegaard er klar

Manchester United-sjef Alex Ferguon bekreftet fredag ettermiddag at avtalen med Aalesund-keeper Anders Lindegaard skal være i havn.

Anders Lindegaard

Anders Lindegaard i aksjon for Aalesund

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

- Ja, avtalen er fullført, tror jeg. Alle forhandlingene er over. Han kommer til oss i januar, sier Ferguson ifølge VG til klubbens hjemmeside.

Aafk-målvakten reiste i går til Manchester for å forhandle ferdig kontrakten, og for å gjennomføre den medisinske kontrakten. Det formelle skal dermed være i orden for at den danske landslagskeeperen blir United-spiller på nyåret.

Lindegaard skal ha fått beskjed om at han er kjøpt inn som reserve for Edwin van der Saar som begynner å dra på årene. Men han har også fått melding om at han etter hvertt vil få sjansen til å etablere seg som førstekeeper.

Video Alex Ferguson om Solskjær som Molde-trener

Alex Ferguson på pressekonferranse

Foto: Nyhetsspiller

- Vi må forberede oss på dagen hvor Edwin (van der Sar) gir seg. Vi må sikre oss for fremtiden, fortsetter Ferguson.

Det blir spekulert i at Aalesund får rundt 40 millioner kroner for dansken, og at han får en ukelønn på drøyt 400 000 kroner.

Kom ikke i mål

AaFK- ledelsen var i Manchesteer forrige uke for å forhandle om en overgang for Lindegaard, men de kom ikke helt i mål da.

Ferguson sa da at overgangen ville bli klar om et par uker.

Lindegaard kom til Aalesund før 2009-sesongen. Den danske landslagskeeperen annonserte tidlig at han ville bort fra sunnmørsbyen etter denne sesongen.

Ingen at klubben har offisielt bekreftet overgangen.

Fotballnyheter