NRK Meny
Normal

Ferguson: - Lindegaard er klar

Manchester United-sjef Alex Ferguon bekreftet fredag ettermiddag at avtalen med Aalesund-keeper Anders Lindegaard skal være i havn.

Anders Lindegaard

Anders Lindegaard i aksjon for Aalesund

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

- Ja, avtalen er fullført, tror jeg. Alle forhandlingene er over. Han kommer til oss i januar, sier Ferguson ifølge VG til klubbens hjemmeside.

Aafk-målvakten reiste i går til Manchester for å forhandle ferdig kontrakten, og for å gjennomføre den medisinske kontrakten. Det formelle skal dermed være i orden for at den danske landslagskeeperen blir United-spiller på nyåret.

Lindegaard skal ha fått beskjed om at han er kjøpt inn som reserve for Edwin van der Saar som begynner å dra på årene. Men han har også fått melding om at han etter hvertt vil få sjansen til å etablere seg som førstekeeper.

Video Alex Ferguson om Solskjær som Molde-trener

Alex Ferguson på pressekonferranse

Foto: Nyhetsspiller

- Vi må forberede oss på dagen hvor Edwin (van der Sar) gir seg. Vi må sikre oss for fremtiden, fortsetter Ferguson.

Det blir spekulert i at Aalesund får rundt 40 millioner kroner for dansken, og at han får en ukelønn på drøyt 400 000 kroner.

Kom ikke i mål

AaFK- ledelsen var i Manchesteer forrige uke for å forhandle om en overgang for Lindegaard, men de kom ikke helt i mål da.

Ferguson sa da at overgangen ville bli klar om et par uker.

Lindegaard kom til Aalesund før 2009-sesongen. Den danske landslagskeeperen annonserte tidlig at han ville bort fra sunnmørsbyen etter denne sesongen.

Ingen at klubben har offisielt bekreftet overgangen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.