Ferguson skryter av Biram Diouf

- Han er rask som f***!

Mame Biram Diouf
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson skryter av sin nyinvestering Mame Biram Diouf. Molde-spissen ble solgt til Manchester United før overgangsvinduet stengte i sommer, men Doiuf spiller ferdig den norske sesongen i Molde.

I et intervju med magasinet Inside United, som er gjengitt av nettstedet goal.com , forteller den mektige United-manageren om sine forventinger til Diouf.

- Han er en svært fysisk sterk spiller, han er rask som f***, og i en alder av 21 år har han gjort det svært godt for Molde, sier Ferguson.

Alex Ferguson

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson.

Foto: Leon Neal / AFP

Kan bli mer Molde-spill

Den mektige United-manageren har imidlertid ikke bestemt seg for om Mame skal lånes ut til Molde også neste sesong, eller om han skal få reise til England og Premier League.

LES: Ferguson åpner for mer Mame

- For øyeblikket er han på lån i Molde, og vil bli værende der frem til januar. Men på et tidspunkt må vi bestemme oss for om vi skal søke om arbeidstillatelse for ham her, eller om han skal bli værende på lån i Molde også neste sesong, sier Ferguson i et intervju med Inside United, sier Sir Alex Ferguson.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Sarpsborg 08 vant hele 3-0 over Vålerenga borte i semifinalen i cupen onsdag kveld. De møter vinneren av kampen Molde-Lillestrøm som spiller torsdag.
Se alle målene her.
Se alle målene her.