Ferguson får mye penger til nye spillere

Manchester United-sjef Alex Ferguson avslører at han kan forsterke laget sitt til sommeren med nesten hvem han ønsker.

Alex Ferguson

Alex Ferguson har god grunn til å smile om dagen. laget hans leder serien og han får midler til å forsterke laget til sommeren

Foto: JON SUPER / Ap

Ferguson og United holdt en lav profil da overgangsvinduet var åpent i januar, og kjøpte bare Anders Lindegaard fra Aalesund, men det var ikke fordi han ikke fikk penger av Glazer-familien som eier klubben til å forsterke spillerstallen.

- Jeg lukket overgangsvinduet uten å bruke så mye penger, men det var fordi vi hadde gjort hjemmeleksene våre på et tidligere tidspunkt og behøvde ikke å panikk-kjøpe spillere denne gangen, sier Alex Ferguson til United Review.

Hadde en i kikkerten

Hovedutfordrerne Chelsea, Manchester City og Liverpool brukte store penger i januar måned, og manageren for serielederen innrømmer likevel at de følger med på hva som skjer i overgangsmarkedet. Ferguson tror de kommer til å kjøpe nye spillere etter sesongen.

- Vi må følge med og kan ikke tillate oss å bare sitte å se på. Vi var interessert i en spiller denne gangen, men den andre parten var ikke klare for en overgang så vi utsatte det til sommeren, sier Fergusson videre.

Fotballnyheter