NRK Meny
Normal

Ferguson får mye penger til nye spillere

Manchester United-sjef Alex Ferguson avslører at han kan forsterke laget sitt til sommeren med nesten hvem han ønsker.

Alex Ferguson

Alex Ferguson har god grunn til å smile om dagen. laget hans leder serien og han får midler til å forsterke laget til sommeren

Foto: JON SUPER / Ap

Ferguson og United holdt en lav profil da overgangsvinduet var åpent i januar, og kjøpte bare Anders Lindegaard fra Aalesund, men det var ikke fordi han ikke fikk penger av Glazer-familien som eier klubben til å forsterke spillerstallen.

- Jeg lukket overgangsvinduet uten å bruke så mye penger, men det var fordi vi hadde gjort hjemmeleksene våre på et tidligere tidspunkt og behøvde ikke å panikk-kjøpe spillere denne gangen, sier Alex Ferguson til United Review.

Hadde en i kikkerten

Hovedutfordrerne Chelsea, Manchester City og Liverpool brukte store penger i januar måned, og manageren for serielederen innrømmer likevel at de følger med på hva som skjer i overgangsmarkedet. Ferguson tror de kommer til å kjøpe nye spillere etter sesongen.

- Vi må følge med og kan ikke tillate oss å bare sitte å se på. Vi var interessert i en spiller denne gangen, men den andre parten var ikke klare for en overgang så vi utsatte det til sommeren, sier Fergusson videre.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.