NRK Meny
Normal

Fellah om europaliga-tabben: – Trodde det skulle ordne seg

Esbjerg har ikke klart å ordne opp i rotet som hindrer deres nye norske spiller europaliga-kamper.

Fellah

Esbjerg har bedt Mohammed Fellah om unnskylding for tabben. Bildet er fra da Fellah var Vålerenga-spiller.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Tidligere Vålerenga-spiller Mohammed Fellah trodde han skulle få være med på et europaliga-eventyr da hans nye danske klubb Esbjerg kvalifiserte seg til turneringen.

Slik gikk det ikke og nordmannen får ikke være med på torsdagens første gruppespillkamp mot Standard Liège i Belgia.

– Da jeg fikk vite om feilen var jeg ganske sikker på at det skulle ordne seg. Jeg trodde det var en liten feil som kunne rettes, men nå står jeg her i dag og det gikk ikke på plass. Hva kan jeg si?, sier Fellah til dansk TV 6.

Kanalen omtalte den noe spesielle episoden i sitt studio før torsdagens europaliga-runde.

Ikke meldt inn

For to uker siden ble det kjent at Esbjerg hadde glemt å føre opp Fellahs navn på listen over spillere som klubben ønsker å benytte i årets europaliga. Klubben håpet i det lengste å få rettet tabben, men klarte det ikke.

Fellah får derfor ikke spille europaliga før eventuelt etter gruppespillet. Da kan klubben registrere nye spillere, men i gruppe med Elfsborg, Salzburg og Standard Liège vil det være en overraskelse om danskene går videre.

– Jeg har full forståelse for at han synes det er en stor feil som har skjedd. Navnet hans har forsvunnet fra våre lister på uforklarlig vis. Det er en menneskelig feil, sier Esbjerg-direktør Søren Poulsen til den danske tv-kanalen.

– Alle kan gjøre feil

Fellah er skadet og ville antagelig uansett ikke spilt torsdagens kamp, men nå mister han altså også de fem neste kampene.

– Alle kan gjøre feil, sier han.

– De (klubben) har beklaget seg. Jeg kan ikke gjøre annet enn å glemme dette å konsentrere meg om ligaen og den hjemlige cupen.

24-åringen fra Oslo, som debuterte for Esbjerg 1. september, håper likevel på et lite mirakel.

– Jeg får pushe gutta så de gjør jobben og går videre fra gruppespillet, sier han med et smil.

Fotballnyheter