NRK Meny
Normal

Får Haugesund revansje?

Nylig sendte Sogndal Haugesund ut av cupen. Søndag møtes de i 1. divisjon.

Sogndalsbenken på Fosshaugane Campus
Foto: Steinar Lote / NRK

13. serierunde ser slik ut søndag kl 18:

Bryne - Tromsdalen

Haugesund - Sogndal

Hønefoss - Stavanger

Løv-Ham - Notodden

Mjøndalen - Alta

Skeid - Nybergsund-Trysil

Sarpsborg 08 - Kongsvinger

HamKam - Moss spilles 30. juni kl 19.35

NB: Pga tekniske problemer med innloggingssystemet slipper du å logge deg på for å se kampene denne helga.

Bryne - Tromsdalen

Bryne har fått godt utbytte av trenerskiftet, og har fire kamper uten tap nå. Det er i ferd med å føre dem over nedrykksstreken. Tromsdalen har falt av etter en god åpning, men slo Sarpsborg sist. Bryne blir knapp favoritt.

Følg Bryne - Tromsdalen

Haugesund - Sogndal

Toppkamp. Haugesund kunne tatt teten i midtuka, men fikk bare 1-1 mot Hønefoss, og ligger på tredjeplass. Sogndal måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Bryne sist søndag, men har imponert i vår. For halvannen uke siden slo Sogndal dagens motstander 2-1 i cupen. Jevn kamp, men det bikker trolig mot hjemmeseier.

Følg Haugesund - Sogndal

Hønefoss - Stavanger (kan ikke vises pga tekniske problemer)

Hønefoss er med i opprykkskampen like bak tetlagene. De slo Alta sist søndag, og fikk 1-1 mot Haugesund i hengekampen onsdag. Stavanger ligger nest sist nå, og røk hele 0-4 mot Haugesund hjemme sist. Bare to seirer er det blitt på de 12 første rundene. Det går nok mot en klar hjemmeseier.

Følg Hønefoss - Stavanger

Løv-Ham - Notodden

Bergenserne kom fra Hamar som slakt sist søndag, men har ellers bitt godt fra seg i sesonginnledningen. De har også slått Start i cupen. Notodden spurtet godt mot NIL-Trysil sist, men det endte med tap 2-3 likevel, og telemakringene er nå under nedrykksstreken. Løv-Ham blir favoritter.

Følg Løv-Ham - Notodden

Mjøndalen - Alta

Mjøndalen scorer lite og slipper inn lite. Sist tapte de 0-2 for Moss, men de har ennå ikke tapt hjemme. Alta har også mange gode resultater å vise til, men tapte hjemme for Hønefoss sist. Jevnt - og kanskje målfattig?

Følg Mjøndalen - Alta

Sarpsborg 08 - Kongsvinger

Sarpsborg er et godt hjemmelag, og kan gi tabelltoer Kongsvinger kamp hjemme i Østfold. Kongsvinger ligger bare poenget bak Sogndal, og slo Skeid klart sist. Jevnt, men trolig med knapp KIL-seier.

Følg Sarpsborg 08 - Kongsvinger

Skeid - Nybergsund-Trysil

Skeid er i ferd med å bli hektet av i bunnen, etter bare to poeng på de ti siste kampene. Sist ble de utspilt på Kongsvinger. "Sundet" er på kvalikplass etter seieren på Notodden sist. De tar nok poengene mot Skeid også.

Følg Skeid - Nybergsund-Trysil

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.