Evra hånet bite-Suarez med gummiarm

Bråket mellom Patrice Evra og Luis Suarez ser ikke ut til å ha tatt slutt. Under Manchester Uniteds gullfeiring løp Evra rundt med en «blodig» gummiarm.

Manchester United v Aston Villa - Premier League

Gummiarmen ble fraktet inn på Old Trafford av noen i publikum.

Foto: Tom Purslow / Man Utd via Getty Images

Den «avbitte» armen ble kastet ut på banen av noen blant publikum like etter at Manchester United slo Aston Villa 3-0 mandag kveld. Seieren sikret Uniteds 20. ligagull.

Gjorde bitebevegelse

Armen havnet like bak Patrice Evra, noe som trolig ikke var helt tilfeldig. Franskmannen plukket armen opp med det samme, og så nok sitt snitt til å sende et lite stikk til sin erkerival Luis Suarez.

De siste dagene har bråkebøtta Suarez nemlig igjen vært i hardt vær, denne gangen fordi han bet Chelseas Branislav Ivanovic i armen under søndagens Premier League-runde.

Meldingen fra Evra er med andre ord ganske tydelig. Flirende gjorde en liten bitebevegelse mot armen, til publikums store begeistring.

Konflikten mellom Suarez og Evra startet i fjor. Liverpool-spilleren ble utestengt i syv kamper etter å kommet med rasistiske bemerkninger mot Evra. Da de to møttes igjen i neste kamp nektet de å ta hverandre i hendene.

Champagne i garderoben

Sannsynligvis glemte nok Evra Suarez ganske kjapt. Uniteds gullfeiring startet med champagne i garderoben, og etter det tok spillerne seg en velfortjent fest.

Robin van Persie ble kveldens store helt da han scoret hattrick og avgjorde kampen mot Aston Villa nærmest på egen hånd.

Selv om ligagullet er sikret, understreker manager Alex Ferguson at sesongen på ingen måte er over. Det gjenstår fire kamper, og ved å vinne disse vil United sette ny poengrekord i Premier League. Chelsea er foreløpig rekordholder med 95 poeng.

– Det blir ikke noe rom for å slappe av. Rekorden er ikke uoppnåelig i det hele tatt. Kan Manchester United vinner fem kamper på rad? Hvor mange ganger har vi ikke gjort det, har Ferguson uttalt.

VIDEO: Se Sir Alex på pressekonferansen etter kampen

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson hyllet sin storscorer Robin van Persie etter nederlenderens hattrick mot Aston Villa. Seieren sikret United deres 20. seriegull. Aston Villas manager Paul Lambert hadde heller ikke annet enn lovord å komme med om den ferske seriemesteren.

VIDEO: Ferguson hyller van Persie etter seriegullet

Fotball

Oppsummert

 • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.
 • Brøndby-fansen krev boikott

  Fansen til den danske fotballklubben Brøndby krev boikott av VM-sluttspelet i Qatar, det skriv klubben på sine heimesider. Klubben oppfordrar det danske fotballforbundet (DBU) til å samle fleire nasjonale forbund for å boikotte meisterskapet til neste år.

  Brøndby-fans
  Foto: Thibault Savary / AFP
 • Selnæs utlånt til konkurrent

  Ole Selnæs (26) blir lånte ut frå Shenzhen til Hebei i den kinesiske superligaen ut sesongen 2021.

  Titan Sports Plus skriv at Shenzhen har fylt utanlandskvoten etter å ha signert tre nye spelarar, og at Shenzhen-trenar Jordi Cruyff dermed ikkje lenger har bruk for nordmannen.

  Selnæs har vore tilknytt Shenzhen sidan 2019.

  Pressetreff med fotballandslaget
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Godsets nye trener: – Klovneklubb

  Strømsgodsets nye trenerduo Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen møtte i dag pressen utenfor Marienlyst. «BP» Ingebretsen var ærlig på at den siste uka har vært utfordrende for alle med hjertet i Drammen.

  – Det har ikke vært noen god situasjon. Jeg har ikke vært direkte involvert, men for meg, sett utenfra så er Strømsgodset nå en klovneklubb. Så det er det vi må ta tak i nå. Samle spillerne som vi sier. Vi starter med dette i dag. Hva hver enkelt spiller kan bidra med. Nå må vi stå sammen, alle sammen, sier han til NRK.

  Wibe-Lund var assistenttrener under Henrik Pedersen, mens Ingebrigtsen er tidligere hovedtrener i klubben.

  Wibe-Lund sier at han tok jobben på én betingelse: At «BP» også sa ja. Nå ser han framover.

  – Første pri er å bygge det opp igjen. For meg hadde det vært veldig vanskelig å tro på dette uten å ha med de folka som jeg vet har kapasiteten og det riktige verktøyet til å begynne den prosessen som Godset skal gjennom nå. Om det blir et lengre perspektiv vil tiden vise, sier han.

  Eliteserien fotball, menn (1. Runde): Strømsgodset - Haugesund (3-2)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Rekker ikke PSG

  Bayern Münchens stjernespiss Robert Lewandowski gjennomførte mandag sin første trening med løp etter kneskaden som har satt ham ut av spill en stund.

  Lewandowski pådro seg kneskaden under landslagsoppholdet for Polen mot Ungarn 25. mars.

  Bayern München opplyser ikke om når toppscoreren i Bundesliga kan spille igjen, men at han ikke er aktuell til tirsdagens returmøte i mesterligaen borte mot Paris Saint-Germain. Det franske laget vant det første møtet i München 3–2.

  Lewandowski har vært ute i de tre siste kampene. Lørdag møter Bayern München tredjeplasserte Wolfsburg i Bundesliga. (NTB)

  Robert Lewandowski
  Foto: Christof Stache / AFP