NRK Meny
Normal

Europeiske fotballnotiser

 

Nikola Zigic

Høyreiste Nikola Zigic er klar for Birmingham City.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Kjempe til Birmingham

Birmingham fikk i fjor en rik eier i Hongkong-kineseren Carson Yeung. Med pengene hans har de nå kjøpt den enorme serberen Nikola Zigic fra Valencia, melder Press Association.

Spissen kan noe veldig få kan, han kan se ned på Peter Crouch da han er 2 centimeter høyere. Overgangssummen skal være på drøye 56 millioner kroner.

Spiss til West Ham

Everton-spissen Yakubu skal ifølge Goal.com være enig med West Ham. Den nigerianske spissen blir i så fall Avram Grants første signering for klubben, forutsatt at israeleren gjør som forventet og signerer for London-klubben.

Sol Campbell til Skottland?

Det overrasket mange at Sol Campbell endte opp i Arsenal i januar. Enda mer overraskende var det høye nivået han holdt i kampene han spilte. I følge Press Association har han mottatt et tilbud om ettårskontrakt med Arsenal, men et tilbud fra skotske Celtic vurderes også seriøst av stopperen.

Sol Campbell har forøvrig aldri blitt solgt fra en klubb. Dette blir potensielt hans femte overgang uten en overgangssum.

Arsenal-unggutt til Spania

Det er ikke bare Cesc Fabregas som har et ønske om å dra sydover. Lagkameraten Fran Merida, som også ble signert fra Barcelona som 16-åring, har signert en fireårskontrakt med Atletico Madrid.

Unggutten valgte å ikke fornye med Arsenal, og går dermed gratis til det spanske hovedstadslaget.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ingrid Hjelmseth ble tråkket på armen og ble liggende lenge på banen.
Caroline Graham Hansen. Så bommer Graham Hansen. Keeperhøyde og forholdsvis enkelt for keeper. Dette er tungt.
Ada Hegerberg var ikke fornøyd etter kampen mot Belgia