Eto'o banket til med "Zidane-skalle"

Samuel Eto'o "dro en Zidane" og skallet ned en motspiller da Inter tapte på søndag.

Italy Soccer Serie A Eto'o

Her bruker Samuel Eto'o hodet på en særs usportslig måte.

Foto: Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Litt under 40 minutter var spilt i kampen mellom Chievo og Inter da det rant over for Eto'o. Den kamerunske storscoreren tok fart, senket hodet og smalt pannen i brystet på Chievos Bostjan Cesar.

Utrolig nok slapp Eto'o unna uten kort.

Kameruneren fikk fortsette å spille, og scoret et sent mål etter duell med nettopp Bostjan Cesar.

Se bilder av "Eto'os överfall" på aftonbladet.se!

Artikkelen fortsetter

Italy Soccer Serie A Eto'o

Cesar faller i bakken etter angrepet.

Foto: Ap

Minnet om Zizou

Situasjonen minnet unektelig om Zinedine Zidanes nedskalling av Marco Materazzi under VM-finalen i 2006. Få fotballinteresserte har glemt situasjonen, og senest for tre uker siden var saken oppe i mediene.

Den gang hadde Materazzi irritert Zidane ved å snakke om moren hans. Utifra tv-bildene var det vanskelig å se hva som ble sagt mellom Eto'o og Cesar i søndagens kamp.

Cesar holdt Eto'o i trøya i flere sekunder, før han ga kameruneren et tilsynelatende lett slag i nakken. Eto'o så ut til å roe seg ned, men gikk deretter bort til Cesar med rolige, bestemte skritt - og stanget ham hardt i brystet.

Inter sliter med Rafa

Rafa Benitez' Inter tapte 1-2, og tapte dermed ytterligere terreng i årets Serie A. Etter den 13. runden ligger Inter ni poeng bak topplaget Milan, som vant etter et perlemål av Zlatan Ibrahimovic lørdag.

Sergio Pellisier og Davide Moscardelli scoret for Chievo mot Inter.

Resultater fra runde 13 i italiensk Serie A:

Spilt lørdag: Roma - Udinese 2-0, Milan - Fiorentina 1-0.

Laster innhold, vennligst vent..
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane ble, i motsetning til Samuel Eto'o, utvist for sin nedskalling. Det tok riktignok flere minutter med samtaler mellom de forskjellige dommerne.

Foto: MICHAEL PROBST / AP
Laster innhold, vennligst vent..

Fotball

Oppsummert

 • Her får du alt av fotballnyheter.
 • Glimt-årsmøtet sa ja til VM-boikott

  Det ekstraordinære årsmøtet i Bodø/Glimt gikk mot styrets innstilling og gikk med klart flertall inn for norsk boikott av fotball-VM i Qatar.

  Boikottforslaget fra et klubbmedlem var utsatt fra det ordinære årsmøtet i vinter. Det gikk ut på at Glimt enten skal fremme forslag på fotballtinget om at Norge skal avstå fra deltakelse i mesterskapet, eller støtte tilsvarende forslag.

  Styret vurderte initiativet og engasjementet i forslaget som godt, men mente at det på nåværende tidspunkt ikke vil være riktig å støtte et forslag om boikott.

  De stemmeberettigede var ikke enige og gikk med stemmetallet 46–14 inn for boikott. Glimt vil dermed gå inn for det på lørdagens ekstraordinære fotballting. (NTB)

  Eliteserien fotball 2021: Bodø/Glimt - Haugesund (2-0)
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Milan kjøpte Chelsea-stopper

  Den lovende midtstopperen Fikayo Tomori fortsetter karrieren i Milan på permanent basis. Han er kjøpt ut av kontrakten med Chelsea.

  Tomori ble leid ut til Milano-klubben i januar, og han imponerte såpass i løpet av vårsesongen at Milan ønsket å ha ham med videre.

  Den 23 år gamle engelskmannen, som opprinnelig er fra Canada, har signert en kontrakt som gjelder til sommeren 2025, opplyser Milan.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Spada / AP
 • Politianmelder rasistiske meldinger

  John Kitolano har fått hatefulle ytringer etter gårsdagens kamp mot Vålerenga. Han var i sentrum da han taklet Aron Dønnum, som måtte gå av banen med skade.

  Kitolano fikk gult kort for taklingen. I etterkant innrømmet kampdommer Svein Oddvar Moen at Odds 21-åring skulle ha blitt utvist.

  Odd skriver nå at de anmelder meldinger av rasistisk karakter mot Kitolano.

  – I Odds Ballklubb er det nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering. Klubben har med denne bakgrunn politianmeldt disse ytringene, skriver Odd.

  Eliteserien fotball 2021: Vålerenga - Odd (1-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Blir daglig leder i fylkesrivalen

  I fjor høst ble han sparket på omstridt vis av Viking. Nå blir trenerveteranen Bjarne Berntsen (64) daglig leder i fylkesrivalen Bryne FK.

  Det melder Bryne på eget nettsted. Berntsen vender tilbake til klubben han førte til NM-gull som trener i 1987.

  – Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Bryne FK, en klubb jeg trivdes godt i sist jeg var her. Jeg håper å bidra til at klubben utvikler seg positivt på alle områder, sier Berntsen, som starter i sin nye jobb 1. august.

  Berntsen var hovedtrener i Viking ut 2020. I november fikk han beskjed om at han ikke fikk fullføre kontrakten sin, og saken fikk mye oppmerksomhet. I etterkan ble Viking bøtelagt med 50.000 kroner av Norges Fotballforbund for sparkingen av Berntsen.

  Bryne rykket sist sesong opp til 1. divisjon, og der har laget fått en godkjent start med sju poeng fra de fem første kampene.

  Eliteserien 2020: Viking - Vålerenga (2-2)
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Ramos i tårer: – Jeg kommer tilbake

  Onsdag ble det klart at Sergio Ramos er ferdig i Real Madrid etter 16 år i klubben.

  Hans kontrakt går ut i sommer, og han klarte ikke å bli enig med klubben om en ny kontrakt.

  I dag holdt han pressekonferanse, og det var en beveget Ramos som møtte pressen for siste gang som Madrid-spiller.

  – Jeg vil takke min familie, som alltid har vært der for meg i gode og onde dager. Takk for at dere har tatt vare på meg og levd dette livet sammen med meg, sier Ramos.

  – Dette er ikke et farvel, men et på gjensyn. For på et tidspunkt, før eller senere, vil jeg komme tilbake, sier midtstopperen.

  Siden han kom til klubben har det blitt 671 kamper og 101 scoringer. Han har vunnet mesterligaen fire ganger og La Liga fem ganger.

  Sergio Ramos
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP