NRK Meny
Normal

Er Carew tilbake i troppen?

Det store spørsmålet når Egil Olsen i dag tar ut troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Island og Danmark er om John Carew blir tatt ut.

Video EM-kvalifiseringen: landslagsuttak Norge-Island

Mandag klokken 11 landslagssjef Egil Olsen presentere landslagsuttaket mot Island og Danmark.

Egil Olsen og John Carew

John Carew ute av form blir byttet ut av Egil Olsen i landskampen mot Portugal.

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

Carew har ikke vært i den norske troppen i de to siste landskampene mot Tsjekkia og Litauen, delvis fordi har ikke var i form, men også på grunn av at han ikke hadde en klubb etter at kontrakten med Stoke gikk ut.

Nå er spissen på plass i West Ham og spilte sine første 22 minutter for London-klubben da han kom inn som innbytter i søndagens kamp mot Leeds. Dermed burde også formen til spilleren med 88 landskamper være på vei oppover.

Spørsmålet er likevel om Egil Olsen er overbevist nok til å ta ham med i troppen mot Island på Ullevaal 2. september og bortekampen mot Danmark 6. september.

NRK.no sender direkte fra uttaket mandag kl. 11

Les også:

Hva med Nordtveit

Det knytter seg også en viss spenning til om Borussia Mönchengladbach-spiller Håvard Nordtveit er tilbake i landslagsvarmen. Han fikk sin debut på A-landslaget mot Litauen tidligere i sommer, men var ikke med mot Tsjekkia.

Med kun tre kamper igjen å spille ligger Norge, Danmark og Portugal likt på tabellen, kun skilt av målforskjell, og dermed ligger alt til rette for noen spennende kamper utover høsten.

Se: Norges EM-kvalifiseringgruppe

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.