NRK Meny
Normal

Enkel seier for Løv-Ham

Løv-Ham hadde god kontroll hjemme mot Hønefoss og tok en fortjent seier.

Løv-Ham
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Løv-Ham - Hønefoss 2-0

Les: Nrksport.no fulgte kampen

Løv-Ham startet oppgjøret frisk og gikk ut med høyt press. Det var tydelig at laget fra Bergen gikk ut i håp om å få en tidlig scoring. Hønefoss fikk aldri ro med ballen og virket tydelig stresset i starten. Etter hvert jevnet det seg mer ut, men etter omtrent halvspilt føste omgang skulle vertene få uttelling.

Det hele startet med en presis lanpasning fra Kristian Vange opp mot Jesse Ohene. Spissen klarte ikke å få kontroll på ballen, men bak han dukket Sindre Marøy opp og satte ballen forbi keeper Thomas Sovoll. Passivit forsvarsspill fra Hønefoss, som burde vært mer kontant der.

Drømmescoring fra Ohene

Løv-Ham fortsatte presset etter scoringen og spilte tidvis god angrepsfotball. De brukte begge kantene flittig og skapte problemer for Hønefoss med et godt tempo på ballen.

Etter en drøy halvtimes spill fikk Ohene drømmetreff ute på venstresiden. Han brente til fra omtremt 35 meter og ballen duppet nydelig over keeper som var på halvdistanse. Rett og slett en nydelig scoring fra Ohene.

Ohene hadde også muligheten til å punktere kampen like før pause. Spissen ble spilt fri alene med keeper, men han var ikke kald nok i avslutningsøyeblikket og satte ballen like til side for mål.

God kontroll

Andre omgang ble ikke like velspillende som den første, men Løv-Ham hadde god kontroll på kampen. Hønefoss klarte aldri å skape de store sjansene og Løv-Ham var nærmere 3-1 enn Hønefoss var en redusering.

Nærmest kom innbytter Kim-Rune Hellesund som fikk en gyldig mulighet alene med keeper. Han skulle bare sette ballen i mål, men en dårlig avslutning gjorde at forsøket gikk på utsiden av den venstre stolpen.

Tamt fra Hønefoss

Hønefoss hadde svært lite å stille opp med i dag og de skapte veldig lite. Laget kom fra en dårlig kamp hjemme mot Mjøndalen på torsdag og hadde nok trengt en opptur i dag. I stedet ble kveldens kamp avslutningen på en dårlig uke for laget fra Buskerud.

Spesielt tamme var lagets spisser Lars Lafton og Kamal Saaliti. Duoen som har bøttet inn mål tidligere i år var ikke til å kjenne igjen i dag og fikk ingenting til å stemme.

Neste runde venter Haugesund hjemme på Hønefoss idrettspark og da må nivået opp flere hakk hvis det skal bli seier.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.