Endelig løsnet det for Sverige

Med Zlatan Ibrahimovic ute med skade har det gått trått med Sverige i EM-kvaliken. Hjemme mot Liechenstein kom den forløsende seieren.

Sverige scoret mot Liechtenstein

ENDELIG: Jimmy Durmaz (t.h.)feirer sammen med lagkameratene Albin Ekdal og Martin Olsson etter å ha scoret Sveriges andre mål mot svake Liechtenstein.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Motstanden var riktignok ikke all verden, men de svenske landslagsspillerne tok uansett sin første seier i EM-kvaliken søndag kveld etter å ha spilt uavgjort i de to første kampene.

– Om jeg er misfornøyd med noe, så er det at vi skal score flere mål. Vi har noe å forbedre der, sa den svenske landslagstreneren Erik Hamren etter kampen.

Zlatan Ibrahimovic

IKKE HELT FRISK: Zlatan Ibrahimovic jogget lett rundt på Friends Arena før avspark mot Liechenstein. Svensken er snart tilbake i spill.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

Erkan Zengin og Jimmy Durmaz stod for scoringene hjemme på Friends Arena, med en smilende, men småskadet Ibrahimovic på benken.

Stjernespissen har fått høstsesongen spolert av både muskelskader og en hælskade. Skadene har satt den svenske superstjernen ut av spill i flere uker.

Svenskene henger med

Seieren kom på et viktig tidspunkt for svenskene, som har havnet bakpå i kampen om en EM-billett til Frankrike i 2016.

Søndagens trepoenger fører dem imidlertid opp på fem poeng i gruppe G, likt med Russland og to poeng bak gruppeleder Østerrike.

Liechtenstein er i øyeblikket regnet som Europas tredje svakeste landslag. Kun Malta og Færøyene har lavere ranking.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter