Endelig for Løv-Ham

Løv-Ham stod poengløs før dagens kamp og det var ingen tvil om at ”Løvene” var sultne på seier.

Sogndals trener Karl Oskar Emberland.

Sognsdals trener Karl Oskar Emberland var ikke fornøyd etter tapet mot Løv-Ham.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

NrkSport fulgte kampen

Sogndal dominerte kampen, men skapte ikke nok til å hindre Løv-Ham i å vinne 3-1.

God fra start.

Erlend Storesund på hjemmelagets midtbane storspilte i dagens batalje mot Sogndal. Etter bare 10 minutter satte han inn kampens første mål. Scoringen viste teknikk og innsats på høyt nivå.

Videre utover i første omgang dominerte han fullstendig. Taklinger, pasninger og løp satt som de skulle og Sogndal hadde store problemer med å demme opp for Løv-Hams midtbanegigant.

Kampens andre målscorer, Jesse Ohene, var også en av første omgangs profiler. Med stor fart og muskler var han en konstant trussel mot forsvaret til Sogndal. Scoringen ble satt inn fra kloss hold etter et nydelig angrep fra hjemmelaget. Han var i tillegg nest sist på scoringen til Storesund.

Godt spill, lite sjanser.

Både Ohene og Storesund mistet litt momentum etter pausen og Sogndal kom mer inn kampen. En velfortjent redusering kom etter 57.minutters spill ved Rune Bolseth.

Men Sogndal maktet aldri, til tross for iherdig innsats og gode spillerinnhopp, å utligne vertenes ledelse. Mange gode innlegg, særlig fra venstre, hjalp lite når ingen angrepsspillere var på pletten for å omsette innleggene i mål.

En av andre omgangs beste, Løv-Hams Kim-Rune Hellesund, fikk æren av å sette spikern i kista fra straffemerket like før slutt. Og med det tok Løv-Ham sin første seier i år og rykket opp til 13.plass på tabellen.

Fotballnyheter