NRK Meny
Normal

Eikrem og Dæhli til medisinsk test i Cardiff

CARDIFF/OSLO (NRK.no): Både Mats Møller Dæhli (18) og Magnus Wolff Eikrem (23) tar den medisinske testen i Cardiff mandag formiddag.

Mandag morgen forlot Ole Gunnar Solskjær spillerhotellet hvor Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem blir hentet for å gjennomføre den medisinske testen.

Mandag morgen forlot Ole Gunnar Solskjær spillerhotellet hvor Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem blir hentet for å gjennomføre den medisinske testen.

Solskjær

Her forlater Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær Vale Resort mandag morgen.

Foto: Johan Bull / NRK

I helgen ble det klart at Molde-spiller Dæhli og Heerenveen-spiller Eikrem kun er formaliteter unna en gjenforening med Ole Gunnar Solskjær i Cardiff.

NRK.no er til stede i Cardiff hvor de to landslagsspillerne skal gjennomgå den medisinske testen mandag.

Kjøres til testen

Manager Ole Gunnar Solskjær og trener Mark Dempsey forlot hotellet Vale Resort klokken 08.20. Her bor flere av Cardiff-spillerne, og hotellet ligger bare noen hundre meter unna klubbens treningsanlegg.

Både Dæhli og Eikrem blir hentet og kjørt til to forskjellige medisinske klinikker for å ta testen.

Etter det NRK.no erfarer, blir de presentert som Cardiff-spillere tidligst tirsdag.

Solskjær ønsker Eikrem spilleklar til Premier League-kampen mot West Ham lørdag, ifølge VG.

– Synd at han drar

Det er ikke kjent hvor mye Cardiff må ut med for å sikre seg de norske landslagsspillerne, men lokalavisen WalesOnline hevder klubben betaler 20 millioner kroner for å hente Magnus Wolff Eikrem fra Heerenveen.

– Det er synd at han drar, for han har vært viktig for oss, sa Heerenveen-manager Marco van Basten søndag.

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen bekreftet også at en Dæhli-avtale nærmet seg.

– Vi er i dialog med Cardiff om Mats. Klubbene snakker godt sammen og er for det meste enige om betingelsene ved en overgang. Mats skal se på forholdene og snakke med klubben. Så får vi se hva som skjer. Jeg tror dette blir klart i løpet av et par dager, sa han til Romsdals Budstikke.

Fotballnyheter