NRK Meny
Normal

Drømmereprise for Carew

Det ble en drømmereprise for John Carew og Lyon da de i kveld møtte Real Madrid i mesterligaens gruppe E.

John Carew jubler etter scoring
Foto: VICTOR FRAILE / REUTERS

For det tok bare 11 minutter før John Carew markerte seg.

Etter å ha slått tunnel på verdens beste forsvarer, Fabio Cannavaro, stormet han mot mål og klarte å styre ballen ned i hjørnet forbi Casillas. En sterk prestasjon, og 1-0 til gjestene.

23. november i fjor, på stillingen 1-0 til Madrid, hælsparket Carew ballen mellom beina på Roberto Carlos og forbi en utspilt Iker Casillas i Real-buret. Scoringen ga utlikning og tabelltopp for Lyon, og avansement fra det innledende gruppespillet.

Og bare 20 minutter etter doblet Lyon ledelsen. Malouda stormet upresset frem og styrte ballen i mål med hele forsvarsrekka til Madrid som tilskuere.

Madrid ga seg ikke

Men Spanjolene kom tilbake. Real Madrid reduserte kort tid før pause, da Van Nistelrooy headet inn til Diarra, som styrte ballen i mål. Og syv minutter før slutt slo Carlos inn foran må. Raul headet i stolpen, men Van Nistelrooy scoret på returen.

I siste minutt bommet Van Nistelrooy på straffe for Madrid. Han ble selv felt, og fikk et tvilsomt forsøk fra 11- meteren.

Dermed ble det 2-2 og poengdeling for John Carew og Lyon.

Lyon er videre i mesterligaen med utrolige 13 poeng på sine fem kamper, mens Real Madrid ligger på andre plass med ti poeng.

Fotballnyheter