NRK Meny
Normal

Drømmer om to norske i finalen

John Arne Riise og Ole Gunnar Solskjær er i hver sin semifinale i mesterligaen. Riise unner Manchester United og Solskjær en ny finale, og håper hans Liverpool blir motstander.

Riise og Solskjær
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Før kveldens storkamp, og første semifinale i mesterligaen mellom Manchester United og AC Milan, er Riise full av lovord om sin landsmann og rival i England.

- Jeg synes det er veldig stort. Det står respekt av det han har oppleved med tanke på skader og komme tilbake og score mål. Han ser veldig kjapp og skarp ut, forteller John Arne Riise til NRK.

Sunnmøringen tror Solskjær kan bidra til en ny triumf for engelskmennene, dersom veteranen får spille på Old Trafford i kveld.

Gøy å møte Ole Gunnar

- Jeg tror nok han ville hatt litt mer spilletid, men han er en lagspiller og en mann for de store anledninger, sier Riise.

Dagen før liverpoolspilleren selv skal i aksjon i semifinaleoppgjøret mot Chelsea, drømmer Riise om to nordmenn i mesterligafinalen som spilles i Athen i slutten av mai.

- Hadde vært gøy å møte Ole Gunnar da. En helnorsk engelsk finale, det hadde vært moro. Men vi tar en kamp av gangen, først må vi slå Chelsea og de må slå Milan i kveld, sier han.

Følg semifinalen på NRKsport.no i kveld fra klokken 20.45 her:

Manchester United - AC Milan

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.