Drillo: - Blir kvalm av det

Landslagssjefen liker ikke fokuseringen på Solbakken-Guardiola-kranglingen.

Solbakken Guardiola

Opphetet stemning mellom Ståle Solbakken og Guardiola.

Foto: Bob Strong / Scanpix

Landslagssjef Egil Olsen var ikke spesielt imponert over at media fokuserte på krangelen mellom sin etterfølger Ståle Solbakken og Barcelona-trener Pep Guardiola etter tirsdagens storkamp i Parken.

– Media på sitt verste. Jeg blir kvalm av det, sier Drillo til NRK.

Landslagstrener Egil Drillo Olsen

Drillo er oppgitt over media.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

– Dette var en bagatell. Har aldri sett et så godt bevis på media og kåtheten på konflikter som media har. Bagatell i forhold til kampen, tordner Drillo – dog ikke overrasket over det sterke 1-1-resultatet til Solbakkens mannskap mot verdens kanskje beste fotball-lag.

– Jeg var ikke så veldig overrasket etter å ha sett den første kampen mellom klubbene. Ståle gjorde det han skulle. Tettet mellomrommet veldig godt, sier Drillo til NRK.

Skjønner ikke kritikken

Leder i Norske Sportsjournalisters forbund, Reidar Sollie, skjønner ikke kritikken av media fra landslagssjefen.

– Nei, det var Solbakkens væremåte som skapte denne saken. Det er ganske sjelden at to trenere etter en kamp i Mesterligaen havner i en slik verbal duell der TV-bildene viser hva som skjer. Da er det helt naturlig at media fokuserer på det – og forsøker å få svar på hva som ble sagt og hva som skjedde, sier Reidar Sollie, til daglig sportsredaktør i Dagsavisen.

Fotballnyheter

Videoklipp

Ada Hegerberg header inn et frispark slått av søster Andrine Hegerberg
Arsenal vant 2-1 over Burnley.
Wayne Rooney scoret fire minutter på overtid og reddet 1–1 for Manchester United da de gjestet Stoke. Stokes ledermål kom etter et selvmål av Juan Mata.
Liverpool tapte 3-2 for Swansea.