Drillo robbet på t-banestasjon

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen ble robbet på en t-banestasjon i Oslo mandag. - Det var en veldig ubehagelig følelse, sier han til NRK.

Landslagssjef Egil Olsen ble robbet på en t-banestasjon i Oslo sentrum i går. 
En veldig ubehagelig følelse, sier han til NRK.

- Det var veldig ubehagelig, sier «Drillo» om tyveriet han var utsatt for på Stortinget t-banestasjon mandag.

«Drillo» bekrefter overfor NRK at han ble ranet inne på Stortinget t-banestasjon i mandag kveld.

- Jeg har aldri vært utsatt for noe sånt tidligere, det er første gangen i mitt liv, så vidt jeg kan huske. Jeg hadde en forferdelig ubehagelig følelse da jeg oppdaget det, sier han.

Drillo og landslaget er samlet i Oslo i forbindelse med landskampene mot Sveits og Kypros den kommende uka.

Egil Olsen

Her rusler landslagssjef Egil «Drillo» Olsen trygt rundt på tirsdagens landslagstrening. Mandag ble han utsatt for lommetyveri i Oslo.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Profesjonelt samarbeid

Han forteller at det var to personer - en mann og en kvinne - som samarbeidet om ranet. Han ble fratatt lommeboka.

- Nå skjønner jeg hele tegninga. De var to om det, veldig profesjonelt gjort. Det står en mann bak meg i rulletrappa. Jeg husker jeg tenkte at han sto veldig tett opptil meg. Like før vi når toppen av trappa, kjenner jeg litegrann. Så løper han forbi meg og forsvinner.

- Jeg har trillebag, og det er ikke så lett å løpe etter. Hvis jeg hadde løpt "stopp tyven", og noen hadde stoppet ham, tror jeg heller ikke han hadde hatt noen lommebok. Jeg tror han passerte en medhjelper på veien ut og slapp lommeboka opp i ei veske til ei dame som tok rulletrappa på veien ned. Jeg tror det var sånn de gjorde det, forteller Drillo til NRK.

- Ble du nesten litt imponert over det?

Oppdaget det 30 sekunder for seint

- Jeg oppdaget det 30 sekunder for sent. Jeg tror jeg vet hva som skjedde når jeg tenker meg om i etterkant, men da var det altså for sent.

- Det var ikke så mye penger i den, men jeg mistet alle kortene mine - sertifikat, kredittkort og reiseforsikringskort. Det ble litt stry med alle kortene som måtte sperres, sier han.

- Det irriterer meg grenseløst at jeg ikke var litt mer oppmerksom, sier han.

- Nå kan det bare gå bedre, nå når dere skal ned til Sveits og stjele poeng?

- Jeg håper det.

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Bodø/Glimt og Roma stiller til pressekonferanse.
 • Sørloth-assist høydepunktet

  Alexander Sørloth ble byttet inn og fikk målgivende i Real Sociedads 1-0-seier i europaligaen torsdag. West Ham slo Kristian Thorstvedt og Genk 3-0.

  Det var en lang stillingskrig i oppgjøret mellom Sturm Graz og Real Sociedad, og det sto lenge målløst. Men det var før Alexander Sørloth ble byttet inn etter en time. Han satte umiddelbart preg på kampen da han fant navnebror Alexander Isak med en pasning. Svensken skjøt via både forsvarer og keeper før ballen trillet i mål.

  Hjemmelaget Sturm Graz klarte ikke skape de største sjansene mot slutten å måtte tåle sitt tredje tap på tre kamper. Sørloths Sociedad har fem poeng og deler tabelltoppen sammen med PSV.

  Oppgjøret mellom West Ham og Genk var målløst lenge, men London-laget hadde god kontroll og sikret 3-0-seier.

  Craig Dawson scoret først på hodet etter innlegg fra Aaron Cresswell, før Cresswell igjen assisterte Issa Diop som stanget inn 2-0. Kun minuttet etter scoret Jarrod Bowen etter en fin soloprestasjon til 3-0 som også ble sluttresultatet.

  Thorstvedt spilte 83 minutter i kampen.

  Jens Petter Hauge kom inn helt mot slutten i Eintrach Frankfurts 3-1-seier mot Olympiacos.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Miguel Morenatti / AP
 • Johnsen forlenget med Venezia

  Dennis Johnsen (23) har skrevet under en ny avtale med Venezia i italiensk Serie A. Trønderen har bundet seg fram til og med 2024/25-sesongen.

  Det opplyser Venezia på sine nettsider. Johnsen har startet alle lagets ligakamper siden opprykket i vår.

  23-åringen kom til klubben vederlagsfritt i august 2020. Venezia omtaler ham i dag som en av sine «mest konstante angrepstrusler».

  Johnsen debuterte nylig for Norges A-landslag i seieren mot Montenegro. Der spilte han en vel halvtime som innbytter og sto for den målgivende pasningen på 2-0-scoringen.

  Venezia ligger på 15.-plass med åtte poeng.

  (©NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tocco Alessandro / AP
 • Lacazette reddet Arsenal

  Patrick Vieira var for første gang på besøk hos klubben han vant tre ligatitler med som spiller, etter at han ble Crystal Palace-manager. Og besøket endte nesten lykkelig for Palace-manageren.

  Arsenal åpnet best, og kaptein Pierre-Emerick Aubameyang satte inn 1-0 på en retur etter åtte minutter.

  Rett før pause lå ballen høyt opp i lufta, og James McArthur så ut til å prøve et skudd på hel volley. Istedenfor sparka han Bukayo Saka knallhardt i leggen. McArthur så det gule kortet, og ikke det røde, mens Saka måtte forlate banen med en skade.

  Over i andre omgang var det to kontringer som skulle avgjøre for Palace. Først scoret Christian Benteke alene med keeper rett etter pause. Snaue kvarteret senere avsluttet Odsonne Édouard iskaldt via tverrliggeren og snudde kampen.

  Tida holdt på å renne ut for Arsenal, men på overtid av overtiden dukket Alexandre Lacazette opp på bakerste stolpe og kranglet inn en dødball.

  Martin Ødegaard startet i en dypere rolle på midtbanen, men klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Han ble byttet ut etter 67 minutter for nettopp Lacazette.

  Med uavgjort på hjemmebane, er Arsenal nummer 12 på tabellen.

  Premier League - Arsenal v Crystal Palace
  Foto: Hannah Mckay / Reuters
 • Johnsen haltet av banen

  Kun en uke etter at han fikk sin landslagsdebut, måtte Dennis Johnsen forlate banen mot Fiorentina med det som så ut som en skade.

  Fem minutter ut i den andre omgangen måtte nordmannen forlate banen.

  Johnsen har startet alle de åtte kampene i ligaen fra start, og fikk sin landslagsdebut mot Montenegro. Der fikk han en målgivende på Norges andre scoring.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tocco Alessandro / AP

Skadekrisen vokser for Norge – nok et forfall før skjebnekampen

World Cup - UEFA Qualifiers - Group I - Hungary v England