Dockal reddet poeng for Rosenborg

I en målrik kamp så Ola Kamara ut til å bli dagens mann for Strømsgodset. Så svarte Boreck Dockal for Rosenborg.

Dockal scorer på straffe

Boreck Dockal sørget for at Rosenborg kunne gå til pause med 2-1-ledelse. Han scoret også målet som sørgert for 3-3 på Lerkendal.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Borek Dockal

Borek Dockal scoret kampens siste mål, og sørget for 3-3 mellom Rosenborg og Strømsgodset.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix
Ola Kamara

Ola Kamara scoret tre mål mot Rosenborg. Det holdt til ett poeng for Strømsgodset.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
Mikael Dorsin

Mikale Dorsin mener Rosenborg hadde nok av sjanser til å avgjøre kampen etter pause.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix
Rosenborg - Strømsgodset

Alfred Sankoh i duell med Rosenborgs John Chibuike.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Med sin tredje scoring for dagen, sørget Ola Kamara for at gjestene ledet 3-2 mot Rosenborg kvartert før slutt. Det holdt likevel ikke til seier for gjestene fra Drammen.

– Tre scoringer burde holde til seier, men vi møter et bra lag. Det blir en liten sjansebonanza. Vi får si oss fornøyd med ett poeng siden vi lå under til pause, sier Adam Larsen Kwarasey til TV2 etter kampen.

Da Borek Dockal testet skuddfoten tre minutter etter Kamaras scoring, var lagene igjen likt på 3-3.

Dermed berget Rosenborg ett viktig poeng mot Strømsgodset. Dersom Rosenborg hadde tapt kampen, ville avstanden opp til serieleder Strømsgodset vært på 10 poeng.

– Vi kommer tilbake og får 3-3. Vi leder til pause og får store muligheter til å punktere kampen, men de er gode med ball og kriger på. Når vi ikke utnytter de sjansene vi får, utnytter de det, sier Mikael Dorsin til TV2 etter kampen.

Vertene ledet til pause

Rosenborg fikk en drømmestart i kampen mot Strømsgodset. Etter bare fire minutter var hjemmelaget i ledelsen, etter hjelp fra gjestenes Lars Sætra.

Etter innlegg fra Borek Dockal, forsøkte Sætra å få ballen ut fra feltet. Han endte istedenfor med å sende ballen i nettmaskene bak sin egen keeper.

Strømsgodset så ut til å kunne gå til pause med en skikkelig vitamininnsprøytning, da Ola Kamara sørget for 1-1 i første omgangs siste ordinære minutt.

Slik skulle det likevel ikke bli for Ronny Deilas menn, da dommeren mente Kim André Hansen var for hard mot Rade Prica og Rosenborg fikk straffe.

Dockal skjøt ballen knallhardt i mål, og Rosenborg kunne gå til pause med 2-1-ledelse - selv om Strømsgodset tidvis styrte kampen i første omgang.

Kamara igjen

Kampen bølget frem og tilbake i andre omgang, men det var altså Strømsgodset som fikk uttelling først.

Kamara scoret sitt andre mål for dagen, da han sendte i vei et skudd som fant plass i lengste kryss. En herlig scoring fra 22-åringen til 2-2.

Bare minutter senere sendte han Strømsgodset opp i ledelsen for første gang i kampen, men med Dockals scoring endte kampen 3-3.

Fotballnyheter