Spøkte med finale-spørsmål fra kommentator-legende

RIO DE JANEIRO (NRK.no): Argentina-trener Alejandro Sabella (59) hadde aldri trodd at han skulle ta steget fra Sheffield United til en VM-finale.

Sabella

GODT HUMØR: Alejandro Sabello så ikke preget ut på pressekonferansen dagen før dagen.

Foto: PATRIK STOLLARZ / Afp

Laster innhold, vennligst vent..
Tyler

KJENT: Martin Tyler har kommentert Premier League i en årrekke. Sky Sports og ESPN er to av arbeidsgiverne.

Foto: Elise Amendola / Ap

Sabella har allerede varslet at finalen mot Tyskland blir hans siste kamp som argentinsk landslagssjef. Og det var kanskje derfor han hadde lave nok skuldre til å spøke og le før gigantoppgjøret på Maracaña.

59-åringen skjulte mye av ansiktet bak den hvite capsen da han svarte på spørsmålene fra salen. Her satt blant annet den anerkjente journalisten og kommentatoren Martin Tyler, som for mange nordmenn er blitt kjent gjennom de populære FIFA-spillene.

– Utenkelig

– Vi husker deg som en langhåret spiller i Sheffield United og Leeds. Klarte du å forestille deg at du skulle havne her, og hva betyr det for deg? spurte Tyler.

– Vel, jeg hadde nok trodd at jeg skulle hatt mindre hår, svarte Sabella til latter fra salen.

– Men nei. Jeg trodde ikke at jeg kom til å sitte her. Jeg drømmer sjelden, og da kan man bare tenke seg hvor fjernt dette var. Det var utenkelig, fortsatte Sabella.

Artikkelen fortsetter under videovinduet.

Her ser du alle Argentinas mål så langt i VM.

SE VIDEO: Slik har Argentina kommet seg til VM-finalen.

Sabella startet karrieren i River Plate før han kom til England og Sheffield United i 1978. Så fikk han én sesong i Leeds, men i 1982 reiste han hjem til Argentina og Estudiantes hvor han senere ble trener.

Kritisert

Nå har landslagssjefen ledet Argentina til VM-finale etter fire ettmålsseire, fire ekstraomganger og én straffesparkkonkurranse.

59-åringen har fått kritikk for å være for defensivt innstilt, men sjefen mener selv at han har stabilisert angrepslaget Argentina.

– Vi har økt fra tre til fire midtbanespillere. Nå dekker vi mer rom. Det har gitt oss en bedre balanse, sa Sabella, som var offensiv i tilnærmingen til finalen.

– Vi skal gjøre alt for at Argentina blir verdensmester. Vi vil ofre oss for det. Det minste vi kan kreve, er at alle gir alt for vårt lands farger, sa 59-åringen.

Her ser du alle Tysklands mål så langt i VM.

SE VIDEO: Tyskland har scoret flest mål i VM. Her ser du alle godbitene.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter