Det er noe med Marco Materazzi....

Det er noe med Marco Materazzi i italienske Inter. I helgen ble han utsatt for nok en springskalle...

Gennaro Del Vecchio og Marco Materazzi
Foto: MASSIMO PINCA / AP

For andre gang på få måneder ble Marco Materazzi skallet ned av en motstander.

Første gang var i VM- finalen i sommer da Zinedine Zidane avsluttet sin karriere med å skalle ned den italienske midtstopperen i ekstraomgangene. Da hadde nok italieneren sagt endel stygge ting i forkant, blant annet om Zidanes søster.

 

Zinedine Zidane og Marco Materazzi
Foto: Scanpix/AFP

Ny skalle

I helgens kamp mot Sampdoria skjedde det igjen. Gennaro Delvecchio reagerte tydeligvis på et eller annet Materazzi sa. Han reiste seg i alle fall opp, og ga Materazzi en skalle i brystet, noe som har blitt en vane for Inter- spilleren.

Foranledningen var Delvecchios hardhendte behandling av Inter-keeper Julio Cesar. Materazzi sa noen velvalgte ord, og et øyeblikk etter lå han i gresset.

Nå skal det sies at Materazzi er kjent for å slenge med leppa og provosere motstanderne. Spillmessig er han heller ikke den som får Fair-play prisene: Materazzi har nemlig kallenavnet "Røde-Materazzi".

Suverene Nerazurri

Laget Inter, derimot, får verken springskaller eller noe som helst trøbbel på sin vei mot et etterlengtet Scudetto (selv om de ble tildelt gullet i 2005-2006- sesongen etter skandalen i Italia).

Med 2-0 seier mot Sampdoria borte på Stadio Luigi Ferraris sikret de sin 14 seier på rad i Serie A, en klar rekord i den italienske ligaen. I tillegg har de enda ikke tapt i år når 21 kamper er spilt. Nå jakter de på byrival Milans rekord på antall spilte kamper uten tap. Milan stoppet på 58...

Zlatan-mål

Zlatan Ibrahimovic tegnet seg nok en gang på scoringslisten. Han nikket inn et innlegg fra Douglas Maicon i det 37. minutt. Dette var svenskens tiende mål for sesongen. Brasilianske Maicon scoret Inters andre mål i kampen.

Lo Scudetto allerede avgjort

Inter ser ut til å ha avgjort serie A allerede, og ser ut til å hente hjem Lo Scudetto. De topper tabellen med 57 poeng, hele 11 poeng foran hovedstadslaget Roma.

AS Roma vant 1-0 over Tore André Flos tidligere klubb Siena. Kommende søndag tar Inter i mot Roma på Meazza-stadion.

Nabo og erkerival Milan sliter for tiden. Med åtte minuspoeng ved sesongstart og elendig spill, ligger de helt nede på 9. plass, 30 poeng bak Inter. Det eneste de kan håpe på, er å stjele 4. plassen fra Lazio for å sikre spill i Mesterligaen neste år. Da får vi se om det hjelper å hente inn en matglad Ronaldo...

 

Fotballnyheter