NRK Meny
Normal

Derfor tviler Beckham på retur til Premier League

David Beckham vil ikke utelukke et gjensyn med Premier League, men fotballspilleren sår tvil om at det vil skje.

David Beckham

David Beckham er snart ferdig med fotballeventyret i LA Galaxy. Hvor veien går videre er fortsatt ikke bestemt.

Foto: Alex Gallardo / Ap

Fotballstjernen David Beckham har én kamp igjen før han avslutter sitt seks år lange opphold i den amerikanske klubben LA Galaxy. Det har blitt spekulert i hvor fotballstjernen skal fortsette karrieren, for 37-åringen sier seg ikke ferdig ennå.

– Jeg er heldig. Som 37-åringen har jeg blitt tilbudt noen spennende tilbud og det er noen alternativer på bordet, sier Beckham ifølge SkySports.

Vanskelig med United-fortiden

David Beckham

David Beckham hadde ti år med stor suksess i Manchester United. Derfor synes han det er vanskelig å skulle spille for en annen Premier League-klubb.

Foto: IAN HODGSON / REUTERS

Det har vært spekulert i om Beckham skal til Australia for å profilere idretten der, men det er også snakk om at Premier League-klubber skal være interessert i midtbanespilleren.

Briten vil ikke utelukke spill i Premier League, men forklarer hvorfor han har problemer med å dra til England for å spille fotball.

– Jeg har alltid sagt at jeg ville hatt problemer med å spille i England igjen fordi jeg spilte for den største klubben i verden og den største klubben i England - Manchester United, sier Beckham, som var ti år i klubben.

– Så jeg kan ikke se meg selv spille for en annen Premier League-klubb, sier han.

Fotballspilleren vil likevel ikke utelukke at han drar til England.

– Du vet aldri. Jeg har muligheter, sier han.

Hemmelighetsfull

Queens Park Rangers ferske manager Harry Redknapp er en av dem som har snakket varmt om Beckham den siste tiden. Det har satt fart i spekulasjonene om dette er en av klubbene som er interessert i Beckhams signatur.

Spilleren vil ikke kommentere om han har fått tilbud fra klubben.

– Men jeg er rørt over at det er store managere som sier fine ting om meg, sier han.

– Det er ikke å si at de vil signere meg, men de sier fine ting om meg. Det er hyggelig at de snakker om meg på den måten, legger han til.

Fotballnyheter