Derfor kysser Suarez seg på håndleddet når han scorer

Mot Newcastle gjorde han det igjen: Luis Suarez feiret nok en scoring med å kysse seg på innsiden av sitt høyre håndledd. Der står det nemlig et helt spesielt navn.

Suarez kysser håndledd

Luis Suarez scoret et lekkert mål mot Newcastle søndag. Og målet ble feiret på sedvanlig vis.

Foto: Jason Cairnduff / Action Images

Luis Suarez har lagt seg for vane å feire sine scoringer med en helt spesiell rutine.

Luis Suarez

Luis Suarez har tatovert datterens navn på innsiden av høyre håndledd.

Foto: Tim Hales / Ap

Først lager han pistoler av hendene sine, deretter kysser han sin giftering - og til slutt avsluttes rutinen med et lite smask på innsiden av håndleddet.

Liverpool-spissen er nemlig en familiekjær mann, og hans øyesten - den to år gamle datteren Delfina - får samtlige scoringer dedikert til seg.

– Største premien i livet

Delfina Suarez ble født 5. august 2010 mens Suarez fortsatt spilte i Ajax. Året før giftet han seg med sin barndomskjæreste Sofia Balbi.

Liverpool-spissen kaller datteren sin for «Delfi».

– Delfi er den største premien jeg har vunnet i livet mitt og ingen eller ingenting kan matche det, har Suarez uttalt om sin lille hjerteknuser.

– Hun har forandret livet mitt fullstendig.

Og hold dere fast - stokker man om bokstavene i Delfina, får man «Anfield».

(artikkelen fortsetter under bildet)

Suarez med datter

Luis Suarez benytter ofte anledningen til å feire sammen med sin datter. På håndleddet (rød ring) kan man skimte hans tatovering.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Blitt effektiv

Uruguyaneren har ofte blitt kritisert for å sløse med sjansene, men denne sesongen har 25-åringen fra grensebyen Salto i det inneklemte landet mellom Brasil og Argentina virkelig satt kritikerne på plass.

Gårsdagens magiske 1-1-scoring var Suarez sitt sjuende seriemål denne sesongen, og driblefanten har nærmest på egenhånd sørget for at Liverpools sesongstart kan betegnes som «ok» fremfor miserabel.

Luis Suarez

EL PISTOLERO: Luis Suarez fikk klengenavnet 'El Pistolero' for sine pistol-feiringer.

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

Liverpool har scoret 13 mål i sesonginnledningen, og Suarez har vært tilrettelegger eller sistemann på 10 av dem.

I tillegg fikk han et mål underkjent mot Everton som aldri skulle vært annullert.

Liverpool-manager Brendan Rodgers var full av lovord om sin verdigfulle avslutter etter gårsdagens kamp mot Newcastle.

– I dag var han umulig å spille mot. Coloccini pådro seg en utvisning av ren frustrasjon. Han greide ikke å håndtere ham i dag og Coloccini er en god forsvarsspiller, sa Rodgers.

Trenger forsterkninger

Likevel er Liverpool-sjefen klar på at Suarez blir for alene på topp. Ved siden av urugyaneren har ikke Liverpool noen klare spissalternativer.

– Suarez er betalt for å score mål, men det er klart at vi gjerne vil at noen flere skal score. Det er nøkkelen i vårt offensive spill, vi behøver mål fra ulike posisjoner.

Luis Suarez med familie

FAMILIEKOS: Luis Suarez tar ofte med seg familien på Liverpool-kamp når han ikke spiller selv.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Bodø/Glimt og Roma stiller til pressekonferanse.
 • Hazard nedprioriteres i Madrid

  Real Madrids belgiske stjerne Eden Hazard må finne seg i at treneren velger andre spillere selv om han nå er kampklar igjen.

  Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sier rett ut at han foretrekker andre spillere. Ancelotti sier Hazard er en toppspiller som har alt.

  – Han må finne seg i det. Han spiller ikke, men har alt det en Real Madrid-spiller skal ha. Noen ganger er det sånn at treneren foretrekker andre. Det gjør treneren nå. Det viktige er at han er motivert og klar for å jobbe, sier Ancelotti. (NTB)

  FILE PHOTO: Hazard with the match ball after Real Madrid's Champions League Group D match against Sheriff Tiraspol
  Foto: Juan Medina / Reuters
 • Reiten på venstreback

  Guro Reiten starter i uvant posisjon når hun starter på venstreback i møtet med Belgia i kveld.

  – Det blir spennende. Jeg har snakket med Martin Sjögren, og som jeg alltid sier, så gjør jeg det som er best for laget. I dag betyr det en ny posisjon, så det blir spennende, sier Reiten til NRK.

  Sjögren påpeker at hun tidvis har hatt en lignende rolle for Chelsea.

  Slik starter Norge:

  Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvann, Maria Thorisdottir – Elisabeth Terland, Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Frida Maanum – Lisa-Marie Karlseng Utland.

  Norge - Belgia kvinner spiller landskamp på Ullevål stadion 26. oktober 2021, kvalifisering til VM i fotball 2023. Foto: Eskil Wie Furunes / NRK
  Foto: Eskil Wie Furunes / NRK
 • Amerikaner vil kjøpe Rooneys klubb

  Den amerikanske forretningsmannen Chris Kirchner vil kjøpe den engelske fotballklubben Derby, som har legenden Wayne Rooney som trener.

  Kirchner, som har stiftet logistikkteknologi-selskapet Slync.io, har skrevet til klubbens supportere og opplyst at han ønsker å kjøpe klubben.

  Derby er satt under administrasjon og konkursbeskyttelse. Det har sørget for at klubben er blitt trukket tolv poeng og er sist i mesterskapsserien.

  Kirchner ber om godkjenning fra det engelske ligasystemet.

  – Jeg vil respektere den prosessen. Mitt team er uansett i gang med samtaler med alle involverte om hvor vi skal starte, skriver Kirchner.

  Han skriver videre at han særlig er imponert over holdningen til manager Wayne Rooney. (NTB)

  FILE PHOTO: Championship - Derby County v Stoke City
  Foto: Molly Darlington / Reuters
 • Reiten drillet som venstreback

  Guro Reiten kan tirsdag skrive seg på lista over angrepsspillere som har spilt venstreback på kvinnelandslaget. Hun ble drillet der før Belgia-kampen.

  – Jeg gjør jobben jeg blir satt til, og i dag var det der, sa Reiten til NTB etter treningen på Ullevaal, der Norge skal ta imot den antatt hardeste rivalen i kampen om gruppeseier og VM-billett. Det kan bli en svært viktig kamp.

  – Julie Blakstad fikk en kraftig lårhøne mot Polen, og vi trengte å finne en løsning om hun ikke kan spille. Vi har vært innom flere ulike alternativer, men Guro har vært vingback i Chelsea i ganske mange kamper denne sesongen, så det føles ikke helt unaturlig å teste henne som back, sa Martin Sjögren til NTB.

  Han har ikke utelukket at Blakstad kan bli klar.

  – Hun testet seg i dag, og det så vel ut som det gikk ganske bra. Hun var iallfall med på trening, men jeg må gjøre en vurdering med det medisinske teamet og høre hva de mener. (NTB)

  Kvinnelandslaget fotball trener
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Berg mister toppkamp mot Molde

  Bodø/Glimts Patrick Berg er uaktuell til toppkampen mot Molde onsdag etter en kneskade i søndagens kamp mot Strømsgodset.

  Det ble umiddelbart fryktet en alvorlig kneskade. Etter MR-undersøkelse viser det seg at skaden er mindre alvorlig enn fryktet.

  Patrick Berg og Alfons Sampsted mot Roma
  Foto: Sondre Skjelvik / NRK

Skadekrisen vokser for Norge – nok et forfall før skjebnekampen

World Cup - UEFA Qualifiers - Group I - Hungary v England